6 668635 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 13 17 Nisan 2024 #1 Geçen dönem (1. sınıf, 1. dönem) CC ile geçtiğim bir ders e-Devlet üzerinde transkript sorguladığımda "kaldı." olarak gözüküyor. Üniversite OBS sayfasındaki transkriptte ise geçti olarak gözüküyorum. Bunun sebebi nedir acaba?
Geçen dönem (1. sınıf, 1. dönem) CC ile geçtiğim bir ders e-Devlet üzerinde transkript sorguladığımda "kaldı." olarak gözüküyor. Üniversite OBS sayfasındaki transkriptte ise geçti olarak gözüküyorum. Bunun sebebi nedir acaba?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.037 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Nisan 2024 #2 Bütünleme ile falan geçtiyseniz belki işlenmemiştir. Öğrenci işlerine bir sorun. Artı 0 Eksi
KS KS 6 668635 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 13 17 Nisan 2024 #3 Teru dedi: Bütünleme ile falan geçtiyseniz belki işlenmemiştir. Öğrenci işlerine bir sorun. Genişletmek için tıkla... Dönem biteli birkaç ay olduğu için herhangi bir problem çıkar mı düzelttirme konusunda acaba? Yarın arayıp soracağım ama merak ettim. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Bütünleme ile falan geçtiyseniz belki işlenmemiştir. Öğrenci işlerine bir sorun. Genişletmek için tıkla... Dönem biteli birkaç ay olduğu için herhangi bir problem çıkar mı düzelttirme konusunda acaba? Yarın arayıp soracağım ama merak ettim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.037 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Nisan 2024 #4 668635 dedi: Dönem biteli birkaç ay olduğu için herhangi bir problem çıkar mı düzelttirme konusunda acaba? Yarın arayıp soracağım ama merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Zaten düzeltilmesi gerek. Artı 0 Eksi
668635 dedi: Dönem biteli birkaç ay olduğu için herhangi bir problem çıkar mı düzelttirme konusunda acaba? Yarın arayıp soracağım ama merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Zaten düzeltilmesi gerek.