Geçirdiğiniz en kötü kaza?

Başınız sağolsun.

Kazadan sonra araba mı yandı?! Modeli neymiş, çok merak ettim.

Ben de bir kazamı anlatayım:

Sene 1895-1896 arası. Diyarbakır- New York yolunda gidiyorum o zamanlar da bende bir Carrera GT var ama bir gören dönüp bir daha bakıyor on numara araba. Neyse gidiyorum otobanda 350 basıyorum falan yandan bir tane Murat 131 çıktı o da 350 civarı basıyor benle aynı. Biz başladık yarışmaya işte drag race yapıyoruz ben çıktım birden 420ye bi baktım Murat 131 geride kaldı tabi. İyice gaza geldim falan kökledim gazı vitesi 13'e taktım yolda da buz var tabi kaygan. Neyse sollaya sollaya gidiyorum bir tır var orta şeritte baktım altı bayağı yüksek. Birden zınk diye kırdım sağa tırın altından geçtim sağ şeride. Dedim şunu sollayayım ben. Tam sollarken bir baktım ki önünde başka araba son anda gördüm tabi kırdım hemen sola o kadar hızda tabii 500 ile gidiyoruz birden kırınca yer de kaygan araba bi başladı takla atmaya. 2-3 takladan sonra ben bayıldım tabi. Araba 3 dakika sonra patladı. Ben de içindeydim tam da Kreuzberg merkezdeyim o ara. O patlamayla bir uçmuşum tabi. Hastanede uyandım işte noldu bana falan diyorum. Doktorlar geliyor falan işte dediler kaza yaptınız araba patladı buraya kadar uçmuşsunuz. Sonradan öğrendim ki Kreuzberg'den New York'a kadar uçmuşum o patlamayla. Sonra dedim ki doktor sen niye Türkçe konuşuyosun. Tabi o zamanlar Osmanlı falan Dünya dili Türkçe olmuş. İşte neyse 125 yıl falan komada kalmışım yeni uyandım da belim melim hep tutulmuş dedim bi Technopat'a bakayım bayağıdır giremiyoruz. Hazır senin konuyu gördüm anlatayım dedim.

Ben küçükken Erzurum yolunda kaza yapmıştık gece yanlış hatırlamıyorsam tortum yoluydu. İki takla attık ve az daha uçuruma yuvarlanıyorduk ama çok şükür kimseye bir şey olmadı.

İşte ben buna s ve j derim.

Buradan anlaşılacağı üzere technopata 17 yaş altının girmesi yasaklanmalı.

Küçükken araba aküsü şarj eden şarj cihazlarından biriyle oynuyordum. Küçüktüm işte, bilmiyordum . Elime bir ucunu aldım (+) Sonra öbürünü(-). Mandal gibiydi. Sağ elimin bir parmağına artıyı, öbür elimin parmağına da eksiyi geçirdim. Geçirmez olaydım . Sesimden annem geldi fişini çekti cihazın.
Ama o acıyı tarif edemem size bayağı beter bir şey elektrik çarpması

Eskiden bisikletten düşüp, selçe parmağımdan daha küçük bir dikiş atılması dışında bir şey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…