Kaza yaptığım an araba da azıcık alçak olduğu için kaldırıma sürttü, o an bir şey oldu sanırım. Arabadan indiğim an motor yanıyordu zaten. Cam filan kalmamıştı, koltuklar ben indikten sonra da yandı. Zaten tramer sorguladım, 600k tramer çıkıt, o yüzden direkt parayı verdi kasko. Arabayı söylemesem iyi olur.Kazadan sonra araba mı yandı?! Modeli neymiş, çok merak ettim.
Fotoğrafa bakmak için biraz uğraştım. (Geçmiş olsun.)Yaşadığım şehirde hasan dağı var, Arkadaşım dağdan inerken el freni çekme gibi bir zevke geldi, Sonuç yan yattık
Kendi yaptığım kaza ise, sabaha karşı saçma bir yola girdim ve direksiyon başında uyuya kaldım.
Kedimin üstünden araba geçtiöldü.
Kaza yaptığım an araba da azıcık alçak olduğu için kaldırıma sürttü, o an bir şey oldu sanırım. Arabadan indiğim an motor yanıyordu zaten. Cam filan kalmamıştı, koltuklar ben indikten sonra da yandı. Zaten tramer sorguladım, 600k tramer çıkıt, o yüzden direkt parayı verdi kasko. Arabayı söylemesem iyi olur.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.