Epic Games Geçmek mantıklı mı?

Evet, mantılı. Steam hayatının yanlışını yaptı fiyatların pahalılığı yüzünden korsan kullanımı artacak ve zarara girecek.

Maalesef çok büyük sanıyoruz kendimizi, Steam'in Amerika'dan Türkiye'ye bağlananlardan ettiği zarar bizim toplam oyun satın alımımızın kazancından daha fazla öyle olmasa bu karar alınmazdı zaten.

Benim için ev taşımak daha kolay hocam bi dünya para yatırdım steame

Evet, mantılı. Steam hayatının yanlışını yaptı fiyatların pahalılığı yüzünden korsan kullanımı artacak ve zarara girecek.
100 milyon nüfuslu bir ülkede toplasanız 3-4 milyon oyuncu kitlesi ile hiç bir oyun platformu zarara girmez (hele ki bu kadar değersiz bir para birimi ile), fazla büyük görüyorsunuz ülkeyi.

Gerek verdiği ücretsiz oyunlar olsun gerekse Steam'ın yaptığı para birimi değiştirme olsun şu anda gayet mantıklı. Artı olarak hangi platformdan ucuzsa oradan alın arayüz kötü falan derseniz kazığı yersiniz.

İkisinide birden kullanmak en mantıklısı. Ben daha çok para veririm gene de epic kullanmam, rezalet sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…