Epic'te çok geçmeden aynı şeyi yapacak diye düşünüyorum Steam'ın kopyası zaten.
Epic Games, Türkiye pazarını bırakmaz. Kur güncellemek zor değil zaten.
Evet, mantılı. Steam hayatının yanlışını yaptı fiyatların pahalılığı yüzünden korsan kullanımı artacak ve zarara girecek.
Benim için ev taşımak daha kolay hocam bi dünya para yatırdım steameBir platformdan diğerine geçmek ne oluyor? Ev mi taşıyoruz sanki? Hangisinden ucuzsa ondan alınır, genellikle iki platformdaki oyun fiyatları aynı oluyor zaten. Steam barındırdığı özelliklerle daha önde, ilk tercihim o olurdu. Ancak fiyat farkı varsa Epic Games üzerinden alırdım.
Sadece aşırı fakir ülkelerde bişeyler değişti inan etkisi olmaz adamlara.Evet, mantılı. Steam hayatının yanlışını yaptı fiyatların pahalılığı yüzünden korsan kullanımı artacak ve zarara girecek.
100 milyon nüfuslu bir ülkede toplasanız 3-4 milyon oyuncu kitlesi ile hiç bir oyun platformu zarara girmez (hele ki bu kadar değersiz bir para birimi ile), fazla büyük görüyorsunuz ülkeyi.Evet, mantılı. Steam hayatının yanlışını yaptı fiyatların pahalılığı yüzünden korsan kullanımı artacak ve zarara girecek.
Arayüz için Heroic Games Launcher kullanabilirsiniz. Kalite ise Epic Games'in işi. Ona müdahale edemeyiz.Epic Games'i ben arayüz ve kalite bakımından yetersiz buluyorum
İkisinide birden kullanmak en mantıklısı. Ben daha çok para veririm gene de epic kullanmam, rezalet sistem.Biliyorsunuz son haberlerden sonra Epic Games'e geçmek mantıklı mı? Mesela Xbox Game Pass'den oyun alıp indirince oyunlar çok yavaşlıyor. Hatta bazıları açılmıyordu. Epic bu konuda nasıldır? Bilgisi olan var mı?
Örneğin.
Detroit Epic de 170 TL Steam de 500 TL. Bunun sebebi nedir? Bu tip yavaşlamalar söz konusu mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.