Geçmeyen diş ağrısı

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
Dostlar yardımınız lazım. Dün öğlenden beri ağır bir diş ağrısı çekiyorum gece ağrıdan yerimde duramıyordum kendimi yerlere falan atıyordum tüm evi uyutmadım sabaha kadar gerekenden fazla ilaç içtim 3 apranax 2 iltahap ilacı sabah doktora gittim 10 saniye bakıp aynı ilaçlardan yazıp gönderdim ben söyleyince hemen geçmez deyip geçiştirdi hala ağrılarım devam ediyor ilaçlar etki etmiyor. Geçen aylarda ağrı yaşadığımda apranax 30 dk içinde ağrıyı tamamen kesmişti şu an hiçbir işe yaramıyor ne yapmalıyım her yöntemi denedim gargara, tuzlu su, oksijen suyu, zeytin hiçbir şekilde geçmiyor ağrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar yardımınız lazım. Dün öğlenden beri ağır bir diş ağrısı çekiyorum gece ağrıdan yerimde duramıyordum kendimi yerlere falan atıyordum tüm evi uyutmadım sabaha kadar gerekenden fazla ilaç içtim 3 apranax 2 iltahap ilacı sabah doktora gittim 10 saniye bakıp aynı ilaçlardan yazıp gönderdim ben söyleyince hemen geçmez deyip geçiştirdi hala ağrılarım devam ediyor ilaçlar etki etmiyor. Geçen aylarda ağrı yaşadığımda apranax 30 dk içinde ağrıyı tamamen kesmişti şu an hiçbir işe yaramıyor ne yapmalıyım her yöntemi denedim gargara, tuzlu su, oksijen suyu, zeytin hiçbir şekilde geçmiyor ağrı.

Çektirmekten başka çaren yok gibi hangi diş?

Benim de aynı dişimde ağrı vardı kafamı duvarlara vuruyordum sizin kadar vardı ağrı. Kanal tedavisi olacak dediler ilaç verdiler 1 hafta sonra gittiğimde çekilecek dediler çektirmen lazım özel dişçiye gidip
peki ağrıyı nasıl geçirdiniz 24 saat oldu neredeyse ağrı gitmiyor hiçbir türlü

Geçen yaz aynısı başıma geldi gece uyuyamaz oldum. En son çare diş doktoruna gitmek oldu onda da dişimi çektiler.

Peki ağrıyı nasıl geçirdiniz 24 saat oldu neredeyse ağrı gitmiyor hiçbir türlü

Geçiremedim :) hatta 1 haftada olmadı 2-3 gün sonra dedim yapacağınız işi... Diye özel dişçiye gidip çektirdim

Şu şekilde hafifliyordu ama dişin ağrıdığında oraya baskı uygulama veya dilinle dokunma ağrısın umursama telefonda arkadaşlarınla mesajlaş çok konuşmamaya çalış video film izle. Öyle olunca acı çok tatlı geliyordu.

Büyük ihtimal dişinin içi veya arası kırıldı orada yemek kaldı ondan bu kadar ağrıyor bende yemekten sonra ağrımıştı öyle dişini fırçala bir kere sonra yat yatağa film izle unutursun ağrıyı

Geçiremedim :) hatta 1 haftada olmadı 2-3 gün sonra dedim yapacağınız işi... Diye özel dişçiye gidip çektirdim.

Şu şekilde hafifliyordu ama dişin ağrıdığında oraya baskı uygulama veya dilinle dokunma ağrısın umursama telefonda arkadaşlarınla mesajlaş çok konuşmamaya çalış video film izle. Öyle olunca acı çok tatlı geliyordu.

Büyük ihtimal dişinin içi veya arası kırıldı orada yemek kaldı ondan bu kadar ağrıyor bende yemekten sonra ağrımıştı öyle dişini fırçala bir kere sonra yat yatağa film izle unutursun ağrıyı.

Evet dişimde boşluk var ama 10 kere fırçaladım 20 kere gargara yaptım nafile bazen ağrı biraz daha katlanabilir oluyor o yarım saat 1 saate de yatıyorum uygusuzum ağrıdan ama ağrının yoğun olduğu saatlerde elime telefon bile alamıyorum.

Dostlar dünya varmış özele gittim çektiler çekim işlemi dişimin ağrısından bile azdı kendime geldim yemin ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı