iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
50-60.000 TL

yenilmezbabapro

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, 1 ay sonra telefonu degisterecegim. Şu an kullandığım telefon: Redmi Note 12 ve A36 5G. Uzun zamandır Android kullancisiyim ve artik iPhone cihaza gecmek istiyorum. Aklımda iPhone 13 vardı fakat sıfırını bulamadım, Vatan'da 15 buldum. 47.000 TL yaklaşık, sizce 2026 yılında alınır mı? Başka önerileriniz var mı S24 dışında?

Ben aldım memnunum hocam. Bazı özellikleri kötü olsun işlemcisi benim için çok önemli diyorsanız 17e bakabilirsiniz. Tam 60k'ya 16'da var.

Hocam ben de sizin gibi uzun yıllar sadece Android kullandım ve birkaç ay önce 13 aldım. Açıkçası evet iPhone güzel kullanabilirsiniz. Pro modelleri olmadığını sürece 13'ten sonraki tüm düz modeller birbirine benziyor zaten. Eğer iPhone kullanmak istiyorsanız 15 alınır.

Selam dostlar, 1 ay sonra telefonu degisterecegim. Şu an kullandığım telefon: Redmi Note 12 ve A36 5G. Uzun zamandır Android kullancisiyim ve artik iPhone cihaza gecmek istiyorum. Aklımda iPhone 13 vardı fakat sıfırını bulamadım, Vatan'da 15 buldum. 47.000 TL yaklaşık, sizce 2026 yılında alınır mı? Başka önerileriniz var mı S24 dışında?

iPhone zorunluysa alınabilir. Sıfır IP13 önermem. Sıfıra alınacak bir cihaz değil. 14'ün 13'ten farkı yok zaten. 60Hz rahatsız etmeyecekse 15 tercih edilebilir.

iPhone zorunluysa alınabilir. Sıfır IP13 önermem. Sıfıra alınacak bir cihaz değil. 14'ün 13'ten farkı yok zaten. 60Hz rahatsız etmeyecekse 15 tercih edilebilir.
2. el olarakta alınmaz, 16e 30k iken iphone 13 25k, sadece 5 bin fark var, 13 ve 14'ün ne 2.eli ne de sıfırı alınır, bana göre 15'te alınmaz 16e'den daha pahalıyken.

Alınır, ios denemek sizin için daha iyi olur. yeni bir deneyim sonuçta

2. el olarak da alınmaz, 16e 30k iken iPhone 13 25k, sadece 5 bin fark var, 13 ve 14'ün ne 2.eli ne de sıfırı alınır, bana göre 15'te alınmaz 16E'den daha pahalıyken.

Orası öyle. Belki bütçesi çıkmayıp iPhone isteyenler 2. el 13 alabilir. Bana kalsa almam. 13 kullanıcısı olarak söylüyorum. 16E'nin sıkıntısı dinamik ada, geniş açı yok ve arka kamera tasarımını beğenmek zor.

Orası öyle. Belki bütçesi çıkmayıp iPhone isteyenler 2. el 13 alabilir. Bana kalsa almam. 13 kullanıcısı olarak söylüyorum. 16E'nin sıkıntısı dinamik ada, geniş açı yok ve arka kamera tasarımını beğenmek zor.
Dinamik ada zaten 13 ve 14'te de yok. 2. kamerayı çok kullanıyorsa ve bütçe çıkmıyorsa belki, bu da bence alıcıları kapsamıyor, bizim insanımız arkasında 2 kamerası var diye alıyor tasarımı yüzünden, bana çok saçma gelmiştir hep bu.

Dinamik ada zaten 13 ve 14'te de yok. 2. kamerayı çok kullanıyorsa ve bütçe çıkmıyorsa belki, bu da bence alıcıları kapsamıyor, bizim insanımız arkasında 2 kamerası var diye alıyor tasarımı yüzünden, bana çok saçma gelmiştir hep bu.

Dinamik ada derken 15le karşılaştırmıştım. iPhone genel olarak donanım için tercih edilen bir cihaz değil o yüzden normal tasarımına bakılması. Bana kalsa sıfır 15 alana kadar S25 alırım. Ama iPhone kesin alacağım deyince 15 ve 16e kalıyor bu bütçede. En azından bir nebze mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı