İlçedeki karakola gittik, oradaki polise numarasını verdik ve şansa arkadaşı çıktı, gerçekten polismiş. Tekrar yine aradı, işte ismini söyledi bilgileri falan verdi evet dedi böyle bir dosyası var. Ne davası olduğunu veya ne mahkemesi olduğunu söylemediler. Normalde bugün gidecektik ama dün gece kız arkadaşım çok hastalandı, hastaneye gittik gecenin bir yarısı. Polisle konuştu, yarın veya Pazartesi gelebilirsiniz dedi. Biz de büyük ihtimal Pazartesi gideceğiz. Buradaki karakoldaki polis ise korkmanıza gerek yok adam mı öldürdün, hırsızlık mı yaptın neyden panik yapıyorsun ciddi bir şey olsa gelip alırlardı zaten demiş ben de aynısını dedim de olay zaten onun gerçek polis olup olmamasıydı. Gerçekten polismiş. Bakalım artık gittiğimizde yine not düşeceğim ama Pazartesi gibi duruyor gitmemiz. Bence de önemli bir şey değil ama dayısının oğlunu araması ne alaka onu da sor dedim bakacağız.
Bu olaydan sonra acaba dayısının oğlu kavgayı kaza olarak mı anladı bilemiyorum böyle bir şey de olmuş olabilir de yine de aranması ve bilgi verilmesi çok saçma gerçekten. İnanılmaz garip bir şey var hala ortada da bakalım. Bir de inatla polis kendi uygunluk saatine göre belirliyor sanki başka polis bakamaz da sadece bu bakıyor gibi gösteriyor ben bu işten hiçbir şey anlamadım bakalım. Gittiğimizde öğreneceğiz detaylarını.