Geçmiş hastalıklar MSÜ'ye engel mi?

DenebK1212

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben MSÜ gireceğim ancak çocukluktan kalma e Nabiz'da astım için hastaneye gittiğim yazıyor. Şu an herhangi bir sorunum yok ancak bu MSÜ mülakatında bir sorun olur mu?

Şartlar karşılandığında Emniyet Teşkilatı Sağlık Yönetmeliğine göre 2, TSK, JGK ve SG için dış kaynaktan alınanlara son 3 yıla kadar sağlam kabul edilir.
Astım sorun yapar mı bilmiyorum ancak geçmiş hastalıklar askerlik, polislik gibi meslekler için sıkıntı oluyor. Örneğin psikiyatriye bir kere bile gitmişsen polis, asker olmayı unut.

Şu an sağlığınızda herhangi bir sorun yoksa ve sizi kısıtlamıyorsa bir şey olacağını sanmıyorum.

Yok hocam herhangi bir sorunum yok şu an.

Astım sorun yapar mı bilmiyorum ancak geçmiş hastalıklar askerlik, polislik gibi meslekler için sıkıntı oluyor. Örneğin psikiyatriye bir kere bile gitmişsen polis, asker olmayı unut.

Bir tek psikolojik sorunlarda geçmişe çok bakıyorlar diye biliyorum.

Arkadaşlar merhaba. Ben MSÜ gireceğim ancak çocukluktan kalma e Nabiz'da astım için hastaneye gittiğim yazıyor. Şu an herhangi bir sorunum yok ancak bu MSÜ mülakatında bir sorun olur mu?
Astım kesinlikle engeldir. Ama eğer sağlık mülakatında astım çıkmazsa geçersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı