Çözüldü Geçmiş karneler nerede gözükür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Eğer detaylı not dökümü lazımsa, mezun olduğun liseye gidip idareden "Not Dökümü/Transkript istemen gerekiyor. ben öyle almıştım. Arşivden çıkarıp kaşeli imzalı verebilirler. Ama "İnternetten ilkokul 5. sınıf karneme bakayım" olayı maalesef mezunlar için mümkün değil.
Merhaba, ilk-ortaokul ve lise karnelerimi nasıl görebilirim? Lise bitti, mezunum. e-Okul'a girmeye çalıştığımda kimsenin velisi olmadığımı söylüyor... Maksat kendi notlarımı öğrenmek ama yapamadım.
Annenizin ya da babanızın e-Devlet'ini girip deneyin. Öğrenciyken veliniz kimse. Ben öyle görüntülüyorum ama mezunlarda oluyor mu bu bilmiyorum.

Eğer detaylı not dökümü lazımsa, mezun olduğun liseye gidip idareden "Not Dökümü/Transkript istemen gerekiyor. ben öyle almıştım. Arşivden çıkarıp kaşeli imzalı verebilirler. Ama "İnternetten ilkokul 5. sınıf karneme bakayım" olayı maalesef mezunlar için mümkün değil.

Çözüm
Annenizin ya da babanızın e-Devlet'ini girip deneyin. Öğrenciyken veliniz kimse. Ben öyle görüntülüyorum ama mezunlarda oluyor mu bu bilmiyorum.

Mezunlarda bildiğim kadarıyla erişim kapatılıyor. Giremiyorsun yani bakamıyorsun.

Öğrenci misiniz peki hocam?

Mezunlarda bildiğim kadarıyla erişim kapatılıyor. Giremiyorsun yani bakamıyorsun.
Sanırım artık yok hocam. Ne güzel eski notlarıma bakıyordum :)

Öğrenci misiniz peki hocam?

Sanırım artık yok hocam. Ne güzel eski notlarıma bakıyordum :)
Eskiden veli Bilgilendirme üzerinden eski yıllara gidilebiliyordu ama artık mezun statüsüne düştüğün an sistem seni arşiv rafına kaldırıyor, dijital erişimi kesiyor maalesef...

Eğer detaylı not dökümü lazımsa, mezun olduğun liseye gidip idareden "not Dökümü/Transkript istemen gerekiyor. Ben öyle almıştım. Arşivden çıkarıp kaşeli imzalı verebilirler. Ama "internetten ilkokul 5. sınıf karneme bakayım" olayı maalesef mezunlar için mümkün değil.

Milli Eğitim Bakanlığı'na da gidip istenebiliyor sanırım. Tabii oradaki görevli uğraşırsa.

Eskiden veli Bilgilendirme üzerinden eski yıllara gidilebiliyordu ama artık mezun statüsüne düştüğün an sistem seni arşiv rafına kaldırıyor, dijital erişimi kesiyor maalesef...
Arada eski notlarıma bakıp iç çekerdim de, saçmaymış. Arşivde tutuyorsun da ben uğraşmadan görsem ne olacak sanki? :D
Milli eğitim bakanlığınada gidip istenebiliyor sanırım. Tabi oradaki görevli uğraşırsa.
Gerek yok ya. Okuduğum okullara gidersem belki sorarım hocam sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı