Çözüldü Geçmiş karneler nerede gözükür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Eğer detaylı not dökümü lazımsa, mezun olduğun liseye gidip idareden "Not Dökümü/Transkript istemen gerekiyor. ben öyle almıştım. Arşivden çıkarıp kaşeli imzalı verebilirler. Ama "İnternetten ilkokul 5. sınıf karneme bakayım" olayı maalesef mezunlar için mümkün değil.
Milli eğitim bakanlığınada gidip istenebiliyor sanırım. Tabi oradaki görevli uğraşırsa.
Doğrudur hocam da kim uğraşacak ki...

Arada eski notlarıma bakıp iç çekerdim de, saçmaymış. Arşivde tutuyorsun da ben uğraşmadan görsem ne olacak sanki? :D
Saçmalık... Altı üstü birkaç satır veri, sunucuda yer bile kaplamaz ama işte bürokrasi. Belki ileride bir gün akıl ederler de Mezun Portalı gibi bir şey getirirler. Şimdilik maalesef sadece hafızamızdaki anılarla idare edeceğiz.

Doğrudur hocam da kim uğraşacak ki...

Saçmalık... Altı üstü birkaç satır veri, sunucuda yer bile kaplamaz ama işte bürokrasi. Belki ileride bir gün akıl ederler de mezun portalı gibi bir şey getirirler. Şimdilik maalesef sadece hafızamızdaki anılarla idare edeceğiz.

Önümüdeki birkaç ay içerisinde eski okulumun oldugu İl'e gideceğim. Gitmişken ben de isteyeyim bari ara ara bakarım belki. Matematikten 10 aldığım yazılıyı falan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı