Geçmiş, silinen mail hesaplarını bulma

377660

Kilopat
Makaleler
9
Merhaba, benim yıllar önce değerli bir Steam hesabım vardı. Bir aksilikten ötürü mail hesabımı kaybettim, dolayısı ile Steam hesabı da gitti. (mail hesabı silindi sanırım.) Steam hesabı şimdi daha değerli oldu ve içinde güzel oyunlar var.
Steam destek ile iletişime geçtim, kredi kart doğrulaması vesaire yaptım ama şu anda bana lazım olan mail adresi. Aradan yıllar geçti ve hatırlamıyorum. Duyduğum kadarıyla mail adresleri bir kayıt dosyasına kaydoluyormuş. Program sayesinde erişebiliyormuşuz. Böyle bir şey var mı? Varsa hangi program ve nasıl erişirim? Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Teşekkürler.

Benim de ilk kullandığım hotmail hesabı silinmişti ve ona bağlı facebook hesabım vardı. Ama ben e-postayı hatırladığım için aynı adresle yeni e-posta açtım ve facebook doğrulamasını deneyince yeni e-postaya geldi ve kurtardım. 😂

O zaman mail desteğine yazmaktan başka çareniz yok.
Hesap anladığım kadarıyla devredışı bırakılmış. Google'dan geri alma yolu var ancak beni bir sayfaya yönlendiriyor, o sayfada "İnceleme talebinde buluna tıklayın" diyor da öyle bir talep yok.
Benim de ilk kullandığım hotmail hesabı silinmişti ve ona bağlı facebook hesabım vardı. Ama ben e-postayı hatırladığım için aynı adresle yeni e-posta açtım ve facebook doğrulamasını deneyince yeni e-postaya geldi ve kurtardım. 😂
Hotmail olarak da açtım ama bende olmuyor, denedim yani :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı