Sizi bilmiyorum ama geçmişi hatırladıkça içimi hüzün kaplıyor, üzüyor bu durum beni. Özellikle çok isteyip de yapamadığım şeyler aklıma geldikçe kahroluyorum. Ha o vakitten sonra ne yapıyorsun diye sorarsan da 1 sigara 2 bira ile geçiştiriyorum o duygularımı. Çok öfkeliyim hak edip de yaşayamadığım her şey için.
Duygularınızı 1 sigara 2 bira ile geçiştiriyorsunuz lakin gelecekte daha çok pişman olacaksınız. Mümkün mertebe uzak durun sigaradan biradan. Sizi üzen şeyleri hayatınızdan uzaklaştırın gerekse insanlar, gerekse mekanlar, gerekse geçmişiniz.
Suçlamaları kendinize yöneltip bazı şeyleri düzeltmeye ve geliştirmeye çalışmadığınız sürece hiçbir şey değişmeyecek.
Bir de size bunu yaşatanlar, yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler diyorlar ya; karşı taraf anlamadığı sürece yaşasa ne olacak be kardeşim? Adam zaten benim moralimi bozmuş, belki de hayatımı etkilemiş. Yani o yaşasa ne olabilir ki? Ne anlayacak? Muhtemelen gülüp geçecek. Gene de böyle şeylere çok takılmamanızı tavsiye eder, elinizden geldiğince geleceğe bakmanızı tavsiye ederim. Söylemesi kolay, biliyorum fakat bunu yapmak mecburiyetindeyiz.
Bundan 10 sene sonra bugün içinde yapmadıklarını sigara bira ile geçiştirceksin. Belki şu an etkili ama ileride?
Değişen bir şey olmayacak. Depresif depresif ölmek çoğumuzun sonu bu. Hiçbir şey için geç değil.
Maalesef öyle akla bir şekilde geliyor kötü anılarımız, yaşadıklarımız vesaire. lakin bunları atlatmak için bir yerden başlamak gerekiyor hocam.Bırakamıyor insan bir süre sonra, ne bileyim bir şarkı çalıyor arkadan yine geliyor aklınıza o zaman kendinizi her şeyden soyutlayıp sigara yakmak istiyor insan. Umarım yaşamazsınız dediğim durumları ama hayat toz pembe değil, herkes için adil de değil.
Çok yoruldum artık hocam hataları kendimden aramaktan, bir süre sonra bıkkınlık geldi artık ne olacaksa olsun düşüncesindeyim.
Zamanında açtığınız konuları fazlasıyla okudum, az çok sizin de ne yaşadıklarınızı biliyorum diyebilirim. Hocam öyle yaşamadan ölmeyecek cart curt hikaye, inanmıyorum artık şahsen. Bu hayatta inanın ki değer verdiğiniz birisini iftira uğruna kaybettikten sonra o acıyı çekse ne olacak çekmese ne olacak düşüncesindeyim. Hani derler ya hayırlısı olsun, değilmiş demek ki diye; madem hayırlı değil, neden hayatıma giriyor değil mi? Kafam çok karışık, kusura bakmayın başınızı ağrıttım
Aslında her şey için geç diyebilirim, enerjim kalmadı şahsen benim hocam; yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Zaten hayat nedir ki? Maksimum 100 yıl 8 milyar kişi içerisinde kendinizi özel hissetmeye, hissettirilmeye çalıştığınız bir mekan değil miNeşet Ertaş zamanında çok güzel demiş, bir anadan dünyaya gelen yolcu diyerek. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Zamanında açtığınız konuları fazlasıyla okudum, az çok sizin de ne yaşadıklarınızı biliyorum diyebilirim. Hocam öyle yaşamadan ölmeyecek cart curt hikaye, inanmıyorum artık şahsen. Bu hayatta inanın ki değer verdiğiniz birisini iftira uğruna kaybettikten sonra o acıyı çekse ne olacak çekmese ne olacak düşüncesindeyim. Hani derler ya hayırlısı olsun, değilmiş demek ki diye; madem hayırlı değil, neden hayatıma giriyor değil mi? Kafam çok karışık, kusura bakmayın başınızı ağrıttım
Durumunuzu direkt olarak bilmediğim için yanlış yorum yapmak istemem bunlar genel düşüncelerim,Çok yoruldum artık hocam hataları kendimden aramaktan, bir süre sonra bıkkınlık geldi artık ne olacaksa olsun düşüncesindeyim.
Yaşadıklarını unutabilmek için de yaşattığını yaşamadan ölmesin vb. tarzında söylemler ortaya atar.