Gk61 alınır. Ben 10 gün önce sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Ben tactile switch sevdiğim için brown tercih ettim. Tercihinize göre sipariş verebilirsiniz gecikme çok çok az olsun derseniz yellow switch öneririm.
Hotswappable klavye alacaksan optik switch versiyonu alip secenekleri sadece gateron optiklerle sinirlandirmak hic mantikli degil bence. Nedense ilginc bir sekilde optik switchler daha ustunmus gibi bir algi var forumda. Surekli denk geliyorum bu bolumde.
Hotswappable klavye alacaksan optik switch versiyonu alip secenekleri sadece gateron optiklerle sinirlandirmak hic mantikli degil bence. Nedense ilginc bir sekilde optik switchler daha ustunmus gibi bir algi var forumda. Surekli denk geliyorum bu bolumde.
Gk 61 Silver kullanıyorum sarıya bulaşma aşırı hafif ve bütün yazdığın cümleler yanlış olur. Gk 61 Silver Switch al keyfine bak. Bgraton kodunu kulanabilirsin.