Geeky GK61 Nasıldır?

NightFlashed

Kilopat

Amazon üzerinden yellow switch siparişini verdim fakat switchlerinin markası belli değil. Başka bir konuda birisi Huano demiş birisi Gateron demiş. Sizce nasıldır aldığıma değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Amazon üzerinden yellow switch siparişini verdim fakat switchlerinin markası belli değil. Başka bir konuda birisi Huano demiş birisi Gateron demiş. Sizce nasıldır aldığıma değer mi?
Biraz geç olacak ama, switchleri Huano olması lazım. Bende GK65 modeli var huona switch.

Kaliteli midir peki bu Huano switchler? James Donkey klavyem vardı. 3. ayda tuşları basmamaya başlamıştı. Şu an da hiçbir tuşu calışmıyor.
Kaliteli hocam. 4-5 aydır kullanıyorum hala yay sesi yok ve tepkime süresi çok hızlı. Gateron Switch'e yakın bir kalitesi var.

James Donkey genellikle Outemu kullanır. Ucuz mekanik klavyelerde görülür genelde ve kalitesiz bir switchdir.

Kaliteli hocam. 4-5 aydır kullanıyorum hala yay sesi yok ve tepkime süresi çok hızlı. Gateron Switch'e yakın bir kalitesi var.

James Donkey genellikle Outemu kullanır. Ucuz mekanik klavyelerde görülür genelde ve kalitesiz bir switchdir.

Teşekkür ederim bilgiler için.

Hocam bir sorum daha olacak switchler çok sesli midir evdekileri rahatsız eder mi?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bilgiler için.

Hocam bir sorum daha olacak switchler çok sesli midir evdekileri rahatsız eder mi?
Brown veya red switch olan seçenekleri var. Onlardan birini alabilirsiniz.

1719680186821.png

Hocam merhaba. Sizin bu yorumunuzdan sonra GK61 aldım ama yay sesi var. Sizde ne renk switch vardı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı