GeForce 1070 Ti sistemde FiveM donuyor

Metehan59

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar FiveM drop sorunu yaşiyorum 2 dakikada bir drop atıyor. Saniyelik oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ya da ne yapmam gerekiyor? Sistemin kaldirabileceğini düşüyorum. Sistem özelikleri aşadaki kısımda vardir. Bilen varsa yazabilirse sevinirim.

• Ekran kartı GeForce 1070 Ti.
  • İşlemci AMD Ryzen 5 5600X 6-Core

Ekran kartınız güncel mi? Sürücüleriniz güncellemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca geri kalan sistem özelliklerini de yazsaydınız daha iyi olabilirdi. RAM falan.

Disk ve bellek özellikleri nedir?
bellek 16 gb sdd : crosaisr force ls olan hdd: toshıba dt01aca100

Ekran kartınız güncel mi? Sürücüleriniz güncellemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca geri kalan sistem özelliklerini de yazsaydınız daha iyi olabilirdi. RAM falan.
Ram 16 gb diğerine diğer kişiye yazdım sdd vb hdd var disklerin falan dolu değil boş ama yine kasma oluyor

Texture quality fuller misiniz?
Raconsal adlı youtebirindir citizenini kurar mısınız gennelikle darboğazdır droptur Low FPS falan çözen bir packtir. Discord'una girip packi temin edebilirsiniz.

Texture quality fuller misiniz?
Raconsal adlı youtebirindir citizenini kurar mısınız gennelikle darboğazdır droptur Low FPS falan çözen bir packtir. Discord'una girip packi temin edebilirsiniz.

Kral pack kurmuyorum virüs vb gibi şeyler sıkıntılar işler ondna tercih etmiyorum.

Kral pack kurmuyorum virüs vb gibi şeyler sıkıntılar işler ondna tercih etmiyorum.

Virüs yoktur bende aktif olarak kullanıyorum istersen VirusTotal'da tarat FiveM çok gıcık oyun aynı sistemler aynı FPS fln vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…