GeForce 210 ile düşük özellikli oyunlar oynanır mı?

G210 GT'ye bile girmiyor. Oyun performansını seriye bakıp mı anlıyorsunuz hocam? HD 6570 gelince ne yapacaksınız?

İkisini de açacaktır. ROBLOX düşük ayarlarda.
ROBLOX tamamen oyuna bagli

Türevi kartlarda bir çok oyunda (roblox) denedim de, hiç bir zaman üst ayarlara alamadık.
Zaten o yuzden diyorum, bazi oyunlari birak en dusuk ayarlari acmaz bile. Ki ROBLOX, CPU da kullanan bir platform.

Stardew Valley falan oynatır mı? Bir de oyun önerisi yapar mısınız?

Zaten o yuzden diyorum, bazi oyunlari birak en dusuk ayarlari acmaz bile. Ki Roblox, CPU da kullanan bir platform.

Çoğu oyunu oynatır mı?

Stardew Valley falan oynatır mı? Bir oyun önerisi yapar mısınız?

Stardew Valley oynatır. Oyun önerisi için: Tam size göre, The Walking Dead serisi (maalesef season 3 sonrası the final season açacağını düşünmüyorum.) The Wolf Among Us, Telltale Batman: The enemy within falan bu tarz ama efsanevi oyunlar.

Şaka ya da ironi değil mi bu? 2. nesil çıktığında GTX ya da RTX mi vardı? 20 ve sonrası RTX. GTX kaçta başladı hatırlamıyorum ama 210 GT oluyor ona %100 eminim.

Daha önce GeForce GTX 210 ve RTX 210 duymadım.

Yok çünkü. RTX ilk 20xx ile geldi.

Teşekkürler

Bir de oyun önerisi yapar mısınız?
Yeni açacağı tek bir oyun var bence, World of Tanks Blitz açabiliyor. Akıcılıkta sorun yok.
NFS MW 2012'ye kadar tüm NFS oyunlarını açar. Ancak 2012'de zor çalışacaktır.
Far Cry ve Crysis'in ilk oyunlarını açıyor.
ETS 2'nin acayip eski sürümlerini açabiliyor.
COD 2 açabiliyor.
BLUR zorlamadan açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…