Güncel oyunların hiçbirini açmaz eski oyunları bile çok düşük çözünürlükte oynarsın alınmaz.Benim PC 8 GB RAM Intel i7 4. nesil NVIDIA GeForce 210 8 çekirdek. Benim sorunum ekran kartıyla. Birisi diyor her oyunu açar diğeri diyor hiçbirini açamaz. N'apcam sizce iyi bir sitem mi?
2. el temiz 750 TI. Bu arada ucuzdan kastınız nedir?Off ya sizce ucuz ama güzel bir ekran kartı var mı?
Sistem gayet iyi de o ekran kartı o sisteme hakaret gibi olmuş. CS, LOL falan açar ama GTA 5 falan girmek istiyorum dersen sorun çıkartır. En yakın zamanda o sistemin hak ettiği güçte bir kart almanı tavsiye ederimBenim PC 8 GB RAM Intel i7 4. nesil NVIDIA GeForce 210 8 çekirdek. Benim sorunum ekran kartıyla. Birisi diyor her oyunu açar diğeri diyor hiçbirini açamaz. N'apcam sizce iyi bir sitem mi?
Ekran kartı çöp. Bütçeniz nedir?PC'yi sabah aldım sizce sadece ekran kartı mı değiştirilmeli yoksa bütün sistemmi çöp?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.