GeForce 210 OC yapınca çöküyor

Mibup

Hectopat
Daha fazla  
NVIDIA inspector ile OC yapmaya çalıştığımda gayet iyi yükseltiyorum fakat FurMark ile test ederken biraz zaman geçince ekran kartı GPU clock, Memory clock ve shader clocku kısıyor kendi kendine ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyerek kurtuldu gibi bir şey çıkıyor ama ekran kartı boştayken 25 derece OC ile 40 derece oluyor. Neden yapamıyorum? Ekran kartını çıkarıp takdığımda OC default ayarlara dönüyor ama çıkarıp takmassam 400 gibi değerlerde takılı kalıyor.

GPU clock 720.
Memory clock 500.
Shader clock 1600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zevksiz bir browser gibi Opera GX de en azından ultraviolet tema var, reklam engelleyici var, VPN var...)
Eğer halenda sitelerde sorun yaşıyosan rehberime bakabilirsin.

tema var, reklam engelleyici var, VPN var...)
Brave tarayıcada gömülü tor sekmesi ve reklam engelleme özelliği var. Chrome'da olan tüm temaları ve uzantıları da mağazadan inidirip kullanabilirisiniz. Hız olarakta her türlü daha iyi. Güvenlik ve gizlilik desen zaten tarayıcının amacı bu. Bu videoyu izleyerek fikir edinebilirsiniz.

Son düzenleme:

Hallettim sandım ama sorun hala devam ediyor attığınız konuya bir bakacağım.
NVIDIA GeForce 210'a NVIDIA inseptor ile başarılı bir overclock elde ettim yaklaşık 30 ila 40 FPS fark yarattı hepinize teşekkür ederim.
GPU clock 740.
Memory clock 500.
Shader clock 1600.
Yükte 45 46 derece
Boşta 25 28 derece.

Dosya Ekleri

• resim_2021-12-21_195925.png
    364,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…