GeForce 210 OC yapınca çöküyor

Mibup

Hectopat
Daha fazla  
NVIDIA inspector ile OC yapmaya çalıştığımda gayet iyi yükseltiyorum fakat FurMark ile test ederken biraz zaman geçince ekran kartı GPU clock, Memory clock ve shader clocku kısıyor kendi kendine ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyerek kurtuldu gibi bir şey çıkıyor ama ekran kartı boştayken 25 derece OC ile 40 derece oluyor. Neden yapamıyorum? Ekran kartını çıkarıp takdığımda OC default ayarlara dönüyor ama çıkarıp takmassam 400 gibi değerlerde takılı kalıyor.

GPU clock 720.
Memory clock 500.
Shader clock 1600.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA inspector ile OC yapmaya çalıştığımda gayet iyi yükseltiyorum fakat FurMark ile test ederken biraz zaman geçince ekran kartı GPU clock, Memory clock ve shader clocku kısıyor kendi kendine ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyerek kurtuldu gibi bir şey çıkıyor ama ekran kartı boştayken 25 derece OC ile 40 derece oluyor

Hep aynı ayarları denemeyin düşürerek de deneyin kesin OC değerlerini öyle bulabilirsin zaten sınırın üstüne çıktığın içine çöküyordur.
Örneğin nasıl bulucam stabil değeri.

Çıkarıp takmana gerek yok. Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir. Yoksa slotu yalama edersin.
Tavsiyen için teşekkür ederim.Hep kasayı açıp sök tak yapmak uzun sürüyordu.
Deneyerek bulucaksın. Deneye deneye olacak iş bu baktın en son hata yok kullanıcaksın o zaman o ayarda.
5 dakikalık arayla tüm değerleri furmark ile denesem sence bulabilir miyim.

İyide ısınmıyor ki en fazla stabil çalışmaz ya da bir anda patlar bilemiyorum.
OCCT indir, saat hızını 650 yap ve OCCT 3D sekmesi üzerinden 1 saat kararlılık testi uygula. O zaman ısınıyor mu ısınmıyor mu anlarsın. 70 derece o kartın limit noktası diye biliyorum.

OCCT indir, saat hızını 650 yap ve OCCT 3D sekmesi üzerinden 1 saat kararlılık testi uygula. O zaman ısınıyor mu ısınmıyor mu anlarsın. 70 derece o kartın limit noktası diye biliyorum.
Sanırım redditte 80 dereceye ulaşan örnekleride var.Ve limiti 105 derece.
Siteye giremiyorum saatiniz ileri diyor ama saatim doğru 21.12 2021 19:45 başka bir yerden indiremez miyim? Operadan indirmeyi deneyeceğim bir saniye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı