GeForce 210 sistem için işletim sistemi önerisi

Atlas OS hakkında ne düşünüyorsun hocam sanırsam onlarda yeni ISO çıkarttı.
Atlas OS hakkında pek bir bilgim yok ama ben 3. taraf bir sistem yerine direkt Microsoft'a güvenirdim.
@Maomao

AtlasOS açık kaynaklıdır, olan sistemin servislerini kapatır ama playbook şeklinde olduğundan her sisteme kurulmaz. 3.şahıs üreticilerden tiny sistemi tavsiyemdir lakin LTSC sürümleri daha uygun olur.

Atlas OS hakkında ne düşünüyorsun hocam sanırsam onlarda yeni ISO çıkarttı.

ISO seklinde kurulmazlar, ISO olanlara sakın güvenmeyin.

AtlasOS açık kaynaklıdır, olan sistemin servislerini kapatır ama playbook şeklinde olduğundan her sisteme kurulmaz. 3.şahıs üreticilerden tiny sistemi tavsiyemdir lakin LTSC sürümleri daha uygun olur.

ISO seklinde kurulmazlar, ISO olanlara sakın güvenmeyin.

Anladım teşekkürler.

Neredeyse aynı sisteme sahibiz, tek fark işlemcilerimiz farklı, onlardada ahım şahım bir fark yok. O yüzden en iyi önerileri vereyim sana, LTSB/LTSC dağıtımları öneririm, AtlasOS falan da denedim ama en iyisi bu dağıtımlar. LTSC dağıtımları kısaca özetleyeceksem bunlar şirket bilgisayarları ve düşük bilgisayarlar için oluşturulmuş özel sürümler, hangisini seçmeliyim diye merak ediyorsanda: Windows 7/8.1 temasını seviyorsan LTSB 2016, Windows 10 temasını seviyorsan LTSC 2019 kur, şu anda LTSC 2019 kullanıyorum ve LTSB 2016 ile neredeyse aynı hızda, sana da öneririm.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı-min.PNG
    Ekran Alıntısı-min.PNG
    622,2 KB · Görüntüleme: 14
Neredeyse aynı sisteme sahibiz, tek fark işlemcilerimiz farklı, onlardada ahım şahım bir fark yok. O yüzden en iyi önerileri vereyim sana, LTSB/LTSC dağıtımları öneririm, AtlasOS falan da denedim ama en iyisi bu dağıtımlar. LTSC dağıtımları kısaca özetleyeceksem bunlar şirket bilgisayarları ve düşük bilgisayarlar için oluşturulmuş özel sürümler, hangisini seçmeliyim diye merak ediyorsanda: Windows 7/8.1 temasını seviyorsan LTSB 2016, Windows 10 temasını seviyorsan LTSC 2019 kur, şu anda LTSC 2019 kullanıyorum ve LTSB 2016 ile neredeyse aynı hızda, sana da öneririm.

Windows 7/windows 8.1 temasını daha çok seviyorum aslında tek kafama takılan 2 şey var 1. Türkçe dil desteği var mı Windows Enterprise 1607 yani bir de 2. sorum uygualamalarda sorun çıkmaz değil mi

@Krosez indirdiğiniz sistem İngilizce olsa bile ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz.

Uygualamalarda sorun çıkmaz değil mi?

Bazı uygulamalar ve web siteler açılmayabilir hocam, örnek vermem gerekirse okulda MEB sitelerine giremiyordu hocalar bu yüzden biraz daha yüksek bir şey seçseniz iyi olacaktır.

@Krosez indirdiğiniz sistem İngilizce olsa bile ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz.

Bazı uygulamalar ve web siteler açılmayabilir hocam, örnek vermem gerekirse okulda MEB sitelerine giremiyordu hocalar bu yüzden biraz daha yüksek bir şey seçseniz iyi olacaktır.

Bütün sitelere giriyor, bütün uygulamaları sorunsuz açiyor. Bilginiz yoksa konuşmayalım lütfen, ayrıca ISO dosyası Türkçe.

Windows 7/windows 8.1 temasını daha çok seviyorum aslında tek kafama takılan 2 şey var 1. Türkçe dil desteği var mı Windows Enterprise 1607 yani bir de 2. sorum uygualamalarda sorun çıkmaz değil mi?

Steam Chrome falan tüm uygulamalar güncel şekilde açılıyor hocam, denemek isterseniz, buyurun linki(X64)
https://drive.massgrave.dev/tr_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9057891.iso

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı