GeForce 210 Sistem Twitch için yeterli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistemin özellikleri okuyunca bilgisayarlardan tamamen anlamıyor olmama rağmen oturduğum yerde gülmekle sinir olmak arasında gidip geldim. Her bir parçayı okuduğumda "Yapma!" "Hayır!" diye sessizce mırıldandım. Maalesef fiyatına hiç de hak etmeyen ve iddia ettiği özelliklerin neredeyse hiçbirini yerine getiremeyecek bir sistem almışsınız. Geçmiş olsun. ☹

Her neyse, canınızı sıkmayın. Bu deneyimi unutmazsınız, gelecekte daha büyük bir finansal kayıptan dönersiniz. Özellikle pahallı bir ürün alırken özelliklerini ve şartlarını araştırıp gelmeyi ihmal etmeyin. Canınızdan önemli değil takmayın kafaya. ☺

Bu konu niye her gün hortlatılıyor ? Konu sahibi ortalıkta yok. Konuyu açmış bırakmış, konunun troll olduğunu düşünüyorum ve artık her gün hortlatılmasın.
Sistemin özellikleri okuyunca bilgisayarlardan tamamen anlamıyor olmama rağmen oturduğum yerde gülmekle sinir olmak arasında gidip geldim. Her bir parçayı okuduğumda "Yapma!" "Hayır!" diye sessizce mırıldandım. Maalesef fiyatına hiç de hak etmeyen ve iddia ettiği özelliklerin neredeyse hiçbirini yerine getiremeyecek bir sistem almışsınız. Geçmiş olsun. ☹

Her neyse, canınızı sıkmayın. Bu deneyimi unutmazsınız, gelecekte daha büyük bir finansal kayıptan dönersiniz. Özellikle pahallı bir ürün alırken özelliklerini ve şartlarını araştırıp gelmeyi ihmal etmeyin. Canınızdan önemli değil takmayın kafaya. ☺
İyi güzel yazmışsında, konu troll bence :)

Tabi kardeşim ben bu bilgisiyarı satan adamım bu twitch de 4k yayın yapıyor daha ne istiyorsunuz wifi var ankartı turboz x553 gaming pro ankart işlemci çortex ı900L bu pc gta 5 full ayarlar ve diğer bütün oyunları rahatça açıyor Sortex PC dükkanlarında 2999 tl satılıyor bütçe dostu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı