S Shifter Megapat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #11 Sadece rammi hatalı onu 4x2 8gb almayı düşünüyorum FalconPolat dedi: 4 Gb Ram ile GTA 5'i rahat rahat oynayamazsın. 8 Gb şart yoksa oyunu takıla takıla oynarsın bir süre sonra. Yani arkadaşın yanlış sistem dizmiş. Genişletmek için tıkla...
Sadece rammi hatalı onu 4x2 8gb almayı düşünüyorum FalconPolat dedi: 4 Gb Ram ile GTA 5'i rahat rahat oynayamazsın. 8 Gb şart yoksa oyunu takıla takıla oynarsın bir süre sonra. Yani arkadaşın yanlış sistem dizmiş. Genişletmek için tıkla...
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 21 Haziran 2015 #12 Shifter dedi: Sadece rammi hatalı onu 4x2 8gb almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 8 GB alırsan her oyunu takılmadan oynarsın.
Shifter dedi: Sadece rammi hatalı onu 4x2 8gb almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 8 GB alırsan her oyunu takılmadan oynarsın.