Elmar123
Decapat
Sistemin eski olduğu için bazı parçaları yukseltmek istiyorum. Sistemim şöyle:
Sorularım şu size arkadaşlar benim sistemim alacağım GTX 750Ti, RAM'ler ve power supply ile uyumlu mu? Ekran kartı ve linkteki power suppley'lerden herhangi biri benim kasaya sığacak mı?
Ben Türkiye'de yaşamıyorum arkadaşlar onun için bunları Aliexpress'ten almam şart. Ekran kartının videosunu ünlü bir Youtuber kanalında çekmişti, onun paylaştığı mağazadan alıcam. PSU'larda kaliteli 80 bronze sertifikaları var. Esas mesele uyumlu olup olmamaları. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Elimde para var şu an ve hemen önce sistemi toplamak istiyorum. Kasamım fotoğraflarını da aşağıya yukledim. Kasanın içi baya toz onun için kusura bakmayın.
- Anakart: Foxconn H55MXV - motherboard - micro ATX - LGA1156 Socket - H55
- İşlemci: i3-550 3.20 GHz
- Ekran kartı: Nvidia Geforce 210
- RAM: Apacer marka DDR3 4 GB 1333MHz
- Power supply: Markası yazmıyor 230W
- Kasa özellikleri: QoRi-Q3343-A11 / D-computer / PC cases / Products / Dowell & D-Computer
- Kasa microATX olarak geçiyor.
- Ekran kartı: GTX 750 Ti- US $58.88 |Tahmini Teslimat Zamanı
- RAM'ler. Ana kart DDR3 - 1333MHz - 8GB kadar destekliyor. Ben de linkteki Kingston marka RAM'lerı almak istiyorum 4×2 şeklinde- US $4.88 |Tahmini Teslimat Zamanı
- Power Supply- US $49.5 64% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Sorularım şu size arkadaşlar benim sistemim alacağım GTX 750Ti, RAM'ler ve power supply ile uyumlu mu? Ekran kartı ve linkteki power suppley'lerden herhangi biri benim kasaya sığacak mı?
Ben Türkiye'de yaşamıyorum arkadaşlar onun için bunları Aliexpress'ten almam şart. Ekran kartının videosunu ünlü bir Youtuber kanalında çekmişti, onun paylaştığı mağazadan alıcam. PSU'larda kaliteli 80 bronze sertifikaları var. Esas mesele uyumlu olup olmamaları. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Elimde para var şu an ve hemen önce sistemi toplamak istiyorum. Kasamım fotoğraflarını da aşağıya yukledim. Kasanın içi baya toz onun için kusura bakmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: