GeForce 210 ve i3 550 Sistem Yükseltme

Elmar123

Decapat
Sistemin eski olduğu için bazı parçaları yukseltmek istiyorum. Sistemim şöyle:
Gelelim esas konuya, sistemde 3 parçayı değiştirmek istiyorum.
  1. Ekran kartı: GTX 750 Ti- US $58.88 |Tahmini Teslimat Zamanı
  2. RAM'ler. Ana kart DDR3 - 1333MHz - 8GB kadar destekliyor. Ben de linkteki Kingston marka RAM'lerı almak istiyorum 4×2 şeklinde- US $4.88 |Tahmini Teslimat Zamanı
  3. Power Supply- US $49.5 64% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

Sorularım şu size arkadaşlar benim sistemim alacağım GTX 750Ti, RAM'ler ve power supply ile uyumlu mu? Ekran kartı ve linkteki power suppley'lerden herhangi biri benim kasaya sığacak mı?

Ben Türkiye'de yaşamıyorum arkadaşlar onun için bunları Aliexpress'ten almam şart. Ekran kartının videosunu ünlü bir Youtuber kanalında çekmişti, onun paylaştığı mağazadan alıcam. PSU'larda kaliteli 80 bronze sertifikaları var. Esas mesele uyumlu olup olmamaları. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Elimde para var şu an ve hemen önce sistemi toplamak istiyorum. Kasamım fotoğraflarını da aşağıya yukledim. Kasanın içi baya toz onun için kusura bakmayın.

IMG_0251.JPG

IMG_0252.JPG

IMG_0254.JPG

IMG_0255.JPG

IMG_0256.JPG

IMG_0257.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Beslemez dediğiniz sanırsam darboğaz olayı bunun dezavantajı ne ola bilir sistemde? youtubede biraz baktım pubg csgo gta 5 i3 550 gtx 750ti da ayarlar düşük vaziyyetde akıcı oynatdığını gördüm.Sizce alayım mı bu parçaları? Tavsiye eder eder misiniz? Bu darboğaz olayı beni bıktıracak bir duruma getire bilir mi? Yoksa çokta önemli değil mi? Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.Bütçem şimdilik bunlara yetiyor

Son düzenleme:
Sorun çıkaracağını sanmam. İşlemcine de daha iyi bir fan alarak 4 GHz'de çalıştırabilirsin. Stok fan ile de iyice temizleyip, macun yenilersen 3.5 GHz'leri rahatlıkla görebilirsin diye düşünüyorum. Yine de bu kasaya yatırım yapmanı önermediğimi belirtmek isterim.

Sorun çıkaracağını sanmam. İşlemcine de daha iyi bir fan alarak 4 GHz'de çalıştırabilirsin. Stok fan ile de iyice temizleyip, macun yenilersen 3.5 GHz'leri rahatlıkla görebilirsin diye düşünüyorum. Yine de bu kasaya yatırım yapmanı önermediğimi belirtmek isterim.
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Ölü bir platforma yatırım yapmak mantıklı değil. Vazgeçmenizi öneriyorum. i3-550 ile darboğazın dibine vuracağınız aşikar.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama malesef bütçe kısıtlı ve youtubede baktımda bana göre iyi geldi oyunlarda kasma,donma görmedim yinede tavsiyeniz içim çok sağolun
Tavsiyeniz üzerine işlemciyide değiştirmek kararınada geldim şöyle yani:
İşlemci- i7 870 2.9 GHz 8MB Soket LGA 1156 CPU
Ana kart- Foxconn H55MXV LGA1156 Socket - H55
Ekran kartı- GTX 750 Tİ
Ram- Kingston DDR3 1333MHz 8GB 4×2

Şimdi hocam her şey tam oldu mu? Darboğaz olmaz dimi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı