Benim anlamadığım bu laptopta 1GB ekran kartı var ETS 2'de bile en düşük ayarlarda. Donuyor ve çok bulanık garajdayken bile eski laptopum Intel HD Graphics onda bile en düşükte donmadan oynuyordum, sizce sorun ne olabilir? NVIDIA ayarlarından yüksek performans yaptım, ETS'yi de ekledim. Format attım Windows 7 termal macunda yeniledim. Ama hala kasma var en düşük ayarlarda bile. Lütfen bilen varsa yardımcı olsun.
Direk o bilgisayar çok kötü demeyelim bence, çalıştırması gerekli ETS 2'yi en nihayetinde, temiz kurulum sonrası tekrardan deneme şansınız var mı (Ultimate sürümüne değil de Home Basic'e) ?
Direk o bilgisayar çok kötü demeyelim bence, çalıştırması gerekli ETS 2'yi en nihayetinde, temiz kurulum sonrası tekrardan deneme şansınız var mı (Ultimate sürümüne değil de Home Basic'e) ?
En dusuk ayarları ETS’nin 512 MB bellek gibi, GT 525M orta ayarlarda 40-50 arası gidiyordu, en dusuk ayarlarda kasmasi saçma geliyor (tamam ekran kartı bayağı güçsüz ama ETS sistem isteyen bir oyun değil ki, HD 3000 gibi bir sistemden daha dusuk performans vermesi garibime gitti).