GeForce 310M düşük performans sorunu

Herkese selam, forumda yeniyim. Laptopum oyunlarda kasıyor, anlamadım. Özellikleri:
  • Lenovo G560
  • i3 2.40GHz 4 çekirdek işlemci
  • 6 GB DDR3 RAM
  • 1GB NVIDIA GeForce 310M (ekran kartı 2 GB, paylaşımlı toplam 3GB)
  • 320GB HDD
Benim anlamadığım bu laptopta 1GB ekran kartı var ETS 2'de bile en düşük ayarlarda. Donuyor ve çok bulanık garajdayken bile eski laptopum Intel HD Graphics onda bile en düşükte donmadan oynuyordum, sizce sorun ne olabilir? NVIDIA ayarlarından yüksek performans yaptım, ETS'yi de ekledim. Format attım Windows 7 termal macunda yeniledim. Ama hala kasma var en düşük ayarlarda bile. Lütfen bilen varsa yardımcı olsun.
İlk öncelikle merhaba hocam benim bilgisayar Lenovo z510 GT 740m var benim et2 50 - 45 aralıkla oynuyorum bence sat 2 el masaüstü filan al masaüstü ömrü uzundur donanım hızlı değişir ekran kartını oydu buydu değişir bence sat 2 el 1200 2 el masaüstü satan var onuda ben alacağım sunaki PC berbat ama alacağım çok guzel

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı