GeForce 445.87 Driver FPS problemi

DanielAmokachi

Centipat
Arkadaşlar merhabalar,

Başlıkta da belirttiğim 04.15.2020 tarihli 445.87 sürüm numaralı güncelleme maalesef FPS değerlerimi düşürmekte. İlgili güncellemeyi incelediğimde Ray Tracing teknolojisine ilişkin bir güncelleme olduğunu görüyorum. Kartım ise EVGA GTX1070 Ti FTW Gaming. Malumunuz olduğu üzere Ray Tracing teknolojisini desteklemiyor. Sebebi nedir bilmiyorum ama güncellemeyi yapmadığımda FPS değerleri gayet iyi şekilde seyrederken güncellemeyi yapınca ciddi bir düşüş yaşamaktayım. Aranızda benzer bir sorunla karşılaşan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorun ben de de var. GTX950 kullanıyorum.
Ben dün Display Driver Uninstaller ile ne var ne yok sildim. Sonrasında Sürücüleri Yükle | NVIDIA üzerinden ekran kartımın sürücüsünü indirdim ve tekrardan kurdum. NVIDIA GeForce Experience da beraberinde kuruluyor. GeForce Experience girdiğimde bahsettiğim güncellemenin (445.87) yüklenmediğini gördüm en güncel sürücüyü indirip kurmuş olmama rağmen. Konuyu açmama sebep fps düşüşünü de orda gördüğüm güncellemeyi "aa bunu neden yüklememiş ki dur ben bi yükleyeyim" dedikten ve ilgili güncellemeyi yaptıktan sonra fark ettim. FPS değerlerimde fazlasıyla bir düşüş oldu. Örneğin PUBG oynarken 130 140'larda gezen FPS 70 80'lere düştü. MSI Afterburner'la baktığımda ekran kartı kullanımının %90'lardan %50 60'lara çekildiğini gördüm. Bu arada şuan yüklü sürücü yine 04.15.2020 tarihli 432.00 sürümü.

En son çıkan Hotfix sürücüsünü dener misini?

Screenshot_2.png

En son çıkan Hotfix sürücüsünü dener misini?

Eki Görüntüle 556765
445.98 sürücüsü ne zaman tam olarak çıkacak veya hotflix sürücüsü olarak kalmaya devam mı edecek acaba bir bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı