GeForce 540M FPS Testleri

Bence bilgisayarın fanına da bağlı o iş. Mesela bende Sony VAIO laptop var ben Gta 4 ü oynarken fan çıldırıyor medium da zor oynuyorum fakat arkadaşımda Asus'un laptobu var G710M ile yüksekte oynuyor. Benim fan masaüstünde ne kadar ses yapıyorsa arkadaşın fanı gta 4 de o kadar ses yapıyor

Arkadaşlar aynı mobil kartlar hep aynı FPS'i verecek diye bir şey yoktur. Bazı firmalar sattıkları kartı diğer firmalara göre OC yaparak sunuyor. Böylece grafikleri biraz daha fazla açabiliyorsunuz.

Abimde aynı kart var. Wd low açıyor kasmadan. Ancak ısınmadan dolayı 1 saat sonra yavaşlıyor.

İşlemci, RAM vesayreden de kaynaklanıyor olabilir fakat packard bell de kullandığım 540 m Far cry 3 gibi hatta Crysis 3'ü bile yüksek ayarlarda açabiliyor.

@Berke Kan Hocam aynı laptop bende de var ama aşırı ısınıyor. Sid Meier's V'de en low ayarlarda donuyor laptop ve deli oluyorum. Bilgisayarı açınca ki derecesi 60 70 arası gidip geliyor. Yakında Casper teknik servisine göndereceğim ısınmadan dolayı termal macun değişmesini talep edeceğim. Onun dışında önerebileceğiniz başka bir yöntem var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun biraz etki eder ama çare yok. Donanım iyi değil ve Casper...

Termal macun biraz etki eder ama çare yok. Donanım iyi değil ve Casper...

Hocam iyi hoş da eskiden isinmiyordu 2 saat ultrada crsis 1 multiplayer oynarken. Donanimda da kotu olan bir sey yok ekran karti disinda ki ekran karti da Crysis 2'yi highta acabilen bir ekran karti. İslemci zaten i7 2630qm ve 8gb de ram var. Termal macundan sonrada ayni sekilde isinmaz insallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…