GeForce 610m Sistem hızlandırma

brekan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,notebook'um özellikleri gayet iyi olmasına rağmen basit bir oyun sayılacak lego jurassic world'u kasıyor. Sadece buda değil açılması için 5 dakikaya yakın beklemem gerekiyor ve bazen programları açarken hata verebiliyor.Notebook'un sistem özellikleri şöyle;

İntel core i5 işlemci
6 GB RAM
Nvidia GeForce 610m ekran kartı
1 TB HDD

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un bütün güncelleştirmelerini yap.İşletim sistemin Windows 8.1 değil ise onu kur.Ekran kartı sürücüsüne kadar bütün herşeyini güncelle sonra tekrar dene.

Kardeşim dediklerinin wındows 8.1 hariç hepsini yaptım birde 8.1 kurayım bakayım tüm neden ondan mıymış.

Notebookun özellikleri gayet iyi demişsin ama pek öyle görünmüyor. Windows 8.1 yoksa kur. HDD'ni komple NTFS biçimlendir. En son olarak SSD al derim. Açılma süreleri oldukça azalacaktır.

Unlost'un eski bir videosu var bulursam atarım. Bendeki 610m bulunan laptop baya bir hızlı açılmaya ve oyunlarda biraz fps arttırmıştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya benim kaderim neden böyle adam konuyu 2015'te açmış .skdlkslşdkadkas.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı