GeForce 630M CS:GO'da kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

BuildWarmer

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Arkadaşlar su anda elimde olan bir PC var ve i5 3210M GeForce 630M ve 8 GB RAM'i bulunmaktadir PC de hiçbir şey yok yeni sifirlandi sizce bu siatemle kac FPS alirim?

1366x768 Low ayarlar i5 3317, GT740M ile 90-110 civarı alıyorum Dust 2 rekabetçide. Sende en az 60 alırsın diye düşünüyorum.

Kanka ekran kartlarının çıkış yıllarının arasında 2 yıl fark var. Bu videoda gösteriyor zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka ekran kartlarının çıkış yıllarının arasında 2 yıl fark var. Bu videoda gösteriyor zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

CS:GO zaten işlemci oyunudur. i5 3210M'in içindeki HD4000 bile 40FPS veriyor zaten GT630M de her türlü HD4000'den iyi. Çıkış yılı ile verdiği değerleri karşılaştırmak saçma. Gücü belli ama oynatmayacağı anlamına gelmiyor. Günümüzde eski olupta yeni nesil kartlardan da iyi olan modeller var.

şu videodaki configi de deneyebilir arkadaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı