GeForce 710M sistemde LoL'de FPS artmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam videoyu özetleyerek izledim. Kutusundan Çin'den geldiği anlaşılıyor. Fazla ses çıkartıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu attım bakabilirsiniz.

Soğutucunun gücünü üstündeki düğme gibi bir şey ile yükseltebiliyorsunuz ve düşürebiliyorsunuz.

Oyun performansına dair hiçbir videosu yok. Ne kadar fazla performans veriyor emin değilim.

Şuna dikkat etmedim. Windows 10 o sistem için iyi değil. Maksimum Windows 7 olması gerek.

Bilgisayarda bazı başka programlar için Windows 10 kalması daha iyi olur. Pek oyun oynamıyorum zaten LoL oynamasam pek bir şey kaybetmem. Fakat ısınma sorununu bir şekilde çözmem gerek çünkü oyun oynamadığımda da gereksiz ısınıyor.

Bilgisayarda bazı başka programlar için Windows 10 kalması daha iyi olur. Pek oyun oynamıyorum zaten LoL oynamasam pek bir şey kaybetmem. Fakat ısınma sorununu bir şekilde çözmem gerek çünkü oyun oynamadığımda da gereksiz ısınıyor.

Hocam Windows 7'de hızlı her şeyi çok iyi çalışıyor. Windows 10 da fazla yük yapmasa da 7'den daha fazla yapar o sistem için.

Hocam Windows 7'de hızlı her şeyi çok iyi çalışıyor. Windows 10 da fazla yük yapmasa da 7'den daha fazla yapar o sistem için.

Hocam bugün fanını daha detaylı temizleyip termal macun sürdüm. Laptopta neredeyse hava çıkışı olmuyormuş. Sıcak hava hep içeride kalıyormuş. Termal macun tamamen kurumuştu, onu da değiştirdim. Şu an gayet iyi çalışıyor.

Yani eskisi kadar ısınmıyordur. MSI Afterburner yükleyin. Sıcaklıkları izleyin. Ve laptop soğutucu unutmayın ucuza gitmeyin kaliteli olsun ki hakkını versin makine. Söylemeyi unuttum bilgisayarınızı herhangi bir antivirüs ile tarayın Kaspersky olursa daha iyi olur ama yoksa Windows'unuz orijinal ise Windows Defender'dan tarama yapın.

Peki son olarak, bu tür vakumlu soğutcular iş görür mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam eğer hala soğutucu bakıyorsanız bir bakın derim.

Hocam çözüm oldu mu, sorun çözüldü ise konuyu çözüldü diye işaretler misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı