Çözüldü GeForce 820M Kurulum programı devam edemiyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Randower

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üniversite öğrencisi
Profil Kapağı
1524136703
Evimdeki bir laptopta GeForce 820M adlı ekran kartı var. Aygıt sürücüsünden bakınca görebiliyorum fakat kullanılan ekran kartı Intel HD Graphics olarak gözüküyor. DxDiag'dan bakınca da 820M'i göremiyorum. Driveri bulup yüklemeyi denediğimde de resimdeki hatayı alıyorum. Problem nedir?
İşletim sistemi: Windows 10 64 Bit
NVIDIA'nın sitesinden ekran kartını seçip indirmeme rağmen yine de bu hatayı veriyor. Dosya ayıklayıp içindeki bir dosyadan sürücüye uyumlu olan ekran kartlarını kontrol ettiğimde 820M gözükmüyor fakat bu sürücüyü siteden 820M seçerek indiriyorum zaten.

Çözüm
NVIDIA'nın sitesinde 820M'i seçince 2019'dan kalma bir sürücü geliyor. Fakat bu kurulamadığına göre kartınız 820M'in Fermi mimarili versiyonudur. Bu kartla 391.35 sürümünden öteye gidemezsiniz. Bu sürümü kurun.
NVIDIA'nın sitesinde 820M'i seçince 2019'dan kalma bir sürücü geliyor. Fakat bu kurulamadığına göre kartınız 820M'in Fermi mimarili versiyonudur. Bu kartla 391.35 sürümünden öteye gidemezsiniz. Bu sürümü kurun.

Çözüm

Sürümü kurdum ve hatayı almadım.

Bir de GeForce Experience ile kurmayı deneyin.

Maalesef işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…