Hocam açıkçası üşeniyorum ama sizin hatrınıza ben söylerim ayarları isterseniz siz söylediklerimi alıp başkalarına anlatabilirsiniz.
Ö
Öncelikle şöyle bir şey de var mesela ben oyunda Low'da 20 FPS alırken nedense medium da 30-40 FPS arası alıyorum unutmadan 1280-720P'de bunlar oluyor ilk önce bunu deneyin eğer fpsniz 50, 60sa başka hiçbir ayarla oynamayın. Gerçekten oyunda çok optimizasyon sorunu var. Daha sonra NVIDIA ayarları yapın.
Ör:
Eki Görüntüle 1455591
bu ayarları benim gibi yapın tabi daha önceden yapmadıysanız ayarları aşağı kaydırın ve güç modunda maks performansı tercih et daha sonra ise opegn gl cpusunu kendi ekran kartınız neyse onu yapın ve bitti
daha sonra
Eki Görüntüle 1455588 ardından user diye bir seçenek var ona tıklayın ve gösterdiğim şekilde kendinize göre ayarlayın ama benimki gibi yapın farkı görceksiniz
Eki Görüntüle 1455596
Hocam sağ olun dediğiniz gibi ama FPS çok daha yüksek birkaç ayar yapınca fırladı şu an 90 120 FPS arası alıyorum.
Hocam emin misiniz bakın boşuna 7GB indirme yap mıyım biliyorum az ama 7GB 7GBdir.
Hocam yeni bilgisayarınız iyi mi nedense merak ettim sisteminiz nedir yani oyun filan önerebilirim bir sorunuz varsa sorun hocam bana da.