GeForce 840M laptop NVIDIA ekran kartını görmüyor

megemefe

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
i7 4710MQ işlemci.
16 GB RAM.
GeForce 840M ekran kartı var.
Fakat bilgisayarım asla ve asla ekran kartını göremiyor ilk formatladigimda driver yuklenmiyordu “yüklemeye devam edilemiyor””hatasıydı sonrasında güvenli modda sürücüyü kurdum fakat işlem bitiginde NVIDIA Denetim Masası yoktu sadece başlat menüsünde NVIDIA Control panel adlı uygulama var ama asla acılmiyor. Adeta olu gibi GeForce Experience'ye girdiğimde ise önerilen sürücü yüklenemiyor diyor. NVIDIA sitesinde en son sürüm ve ondan bu alt sürümde de bununla karşılaştım oyun oynayamiyorum.

Aygıt yöneticisinde ise kod 43 hatası var devre dışı bırakıp etkinleştirince düzeliyor ama bir etkisi yok.

Dosya Ekleri

• IMG_3419.jpeg
    IMG_3419.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3418.jpeg
    IMG_3418.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3417.jpeg
    IMG_3417.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 31
O sürümü yükledim ilk defa sürücü kusursuz kuruldu fakat hala ekran kartı Denetim Masası yok

Paylaştığınız ilk görselde CW65S modelinin linkini gösteriyor. HASEE markasının bu laptopu Monster'ın W650SR modeli ile aynı. Yani GT 840M ekran kartı olması mümkün değil. Sizin laptopta bir gariplik var. Ayrıca HASEE CW65S modelinin ekran kartlarına baktığımda sadece GT 750M, GTX 850M ve GTX 950M ekran kartları mevcut. GT 840M bilgisi yanlış. Kullandığınız laptopun görüntüsü ekte attığımla aynı görünmüyorsa başka bir laptop olması gerekiyor. MSinfoda yer alan marka ve model bilgisini paylaşabilir misiniz?

Hasee Computer CW65S

Dediğim gibi bu serinin GT 840M ekran kartı yok. İnternettede arayabilirsiniz. Büyük ihtimal ya GT 750M var ekran kartının BIOS'u değiştirilmiş ya da farklı bir çakma laptopa Hasee laptop BIOS'u gömmüşler.

Paylaştığınız ilk görselde CW65S modelinin linkini gösteriyor. HASEE markasının bu laptopu Monster'ın W650SR modeli ile aynı. Yani GT 840M ekran kartı olması mümkün değil. Sizin laptopta bir gariplik var. Ayrıca HASEE CW65S modelinin ekran kartlarına baktığımda sadece GT 750M, GTX 850M ve GTX 950M ekran kartları mevcut. GT 840M bilgisi yanlış. Kullandığınız laptopun görüntüsü ekte attığımla aynı görünmüyorsa başka bir laptop olması gerekiyor. MSinfoda yer alan marka ve model bilgisini paylaşabilir misiniz?

Dediğim gibi bu serinin GT 840M ekran kartı yok. İnternettede arayabilirsiniz. Büyük ihtimal ya GT 750M var ekran kartının BIOS'u değiştirilmiş ya da farklı bir çakma laptopa Hasee laptop BIOS'u gömmüşler.
Nasıl yani Ekran kartım çakma mi

Büyük ihtimalle bisou farklıdır bilgisayarın kapaktaki ismi de bu farklı

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 28
  • image.jpg
    image.jpg
    154,6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Nasıl yani Ekran kartım çakma mi?

Çakmadan ziyade ekran kartı BIOS'u hatalı desek yeri. Hatırladığım kadarıyla ekteki BIOS'a benzer bir kullanması gerekiyordu. Clevo W650sr için yer alan ekran kartı BIOS'u bulunabilirse onu yükleyip kullanabilirsiniz.

Büyük ihtimalle bisou farklıdır bilgisayarın kapaktaki ismi de bu farklı

Victor bilgisayardan alınma. Aynı dediğim gibi GT 750M ekran kartı mevcut laptopta. Victor bilgisayar dükkanı kapatalı bayağı oldu. Asıl üreticisi Clevo. Bulabilirseniz Clevo'nun ekran kartı BIOS'ları arasında bulabilirsiniz.

Çakmadan ziyade ekran kartı BIOS'u hatalı desek yeri. Hatırladığım kadarıyla ekteki BIOS'a benzer bir kullanması gerekiyordu. Clevo W650sr için yer alan ekran kartı BIOS'u bulunabilirse onu yükleyip kullanabilirsiniz.

Victor bilgisayardan alınma. Aynı dediğim gibi GT 750M ekran kartı mevcut laptopta. Victor bilgisayar dükkanı kapatalı bayağı oldu. Asıl üreticisi Clevo. Bulabilirseniz Clevo'nun ekran kartı BIOS'ları arasında bulabilirsiniz.

Peki nasıl güncelleyeceğim ekran kartının BIOS sürümü yok

nasıl güncelleyeceğim eski bios sürümünü bilmiyorum

Peki nasıl güncelleyeceğim ekran kartının BIOS sürümü yok

Bu bilgisayara özel ekran kartı modifikasyonu yapılmış. İçindeki GT 840M ekran kartı. İnceleme buldum.
Buradaki Driver'ı kurduğunuzda sorun düzeliyor mu kontrol eder misiniz?

Bu bilgisayara özel ekran kartı modifikasyonu yapılmış. İçindeki GT 840M ekran kartı. İnceleme buldum.
Buradaki Driver'ı kurduğunuzda sorun düzeliyor mu kontrol eder misiniz?
Bu sürümü zaten daha önce denemisim olmammis

Pes ediyorum arkadaşlar cozumu yok anladığım kadarıyla

Dosya Ekleri

• IMG_3420.jpeg
    IMG_3420.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı