Çözüldü GeForce 840M NVIDIA Denetim Masası kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

s3xyec

Hectopat
Yer
gaziosmanpasa
Daha fazla  
Bugün uzun zamandır açmadığım Valorant'a girdim, ardından FPS'imin çok düşük olduğunu fark ettim eskiden düşük ayarlarda 120FPS civarı alırken şimdi girdiğimde 70FPS civarı görüyordum. Ardından acaba dahili ekran kartı ile mi çalışıyor diye NVIDIA Denetim Masası'na giriş yaptım. Ardından Valorant için "yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" ile çalıştır deyip oyuna girdim. Ardından yine 70FPS civarı gördüm ardından oyunu kapattım. Sonra biraz daha ayarları kurcalamak istediğimde NVIDIA Denetim Masası'nın sağ Click menüsünden kaybolduğunu gördüm. Arama yerine yazdım çıkmadı. Acaba ekran kartımda herhangi bir sorun mu var? Driverlar güncel. Ayrıca sağ Click menüsünde tercih edilen grafik işlemci seçeneğide yok.

Sistemim;
Windows 10 21H1 orijinal.
NVIDIA GeForce 840M.
Intel i7-4510u 2.6GHz
8 GB RAM DDR3.
120GB Ezcool S400 SSD(50GB boş)
Intel HD Graphics(dahili ekran kartı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yok, "bu aygıt düzgün çalışıyor." yazıyor. Yanlışlıkla NVIDIA denetim masasındayken üstteki masaüstü kısmından bir şeyler kapatmıştım. Onlarla alakalı olabilir mi? Ve bu ayarları yaptıktan sonra kaybolması garip geldi.

Bildirim tepsisi simgesini gösteri kapattıysanız o yüzden. Program Files'dan NVIDIA corporation'a girin. Daha sonra Control panel Client'e girin ve nvcplui.exe'yi yani NVIDIA denetim masasını çalıştırın. Üstteki masaüstü kısmından bildirim tepsisi simgesini gösteri tikleyin.

Bu daha güncel sürüm.
Ayrıca bunu kaldırıp tekrar indirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı