GeForce 920M Cyberpunk 2077 performansı

İşletim sistemi
Windows 10

waitdeath

Hectopat
Makaleler
1
Belki de hayatınızda görebileceğiniz en kötü konu olabilir ama bir ümit soruyorum sizlere arkadaşlar.
Başlıkta da belirtildiğinin eki olarak sistemim şudur:
Intel i3 5015U.
Intel HD Graphics 5500 (dahili)
NVIDIA GeForce 920M (harici)
4 GB RAM.

Evet sistem bu. Bu arada sistem gereksinimlerini de biliyorum oyunun arkadaşlar. Amacım sormak. Açar mı oyunu sizce? Yoksa açmasından da mı şüphelisiniz? Bir ümit açar ama 10 FPS bile almaz mı, alır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunu Steam veya Epic üzerinden satın alırsan, yeterli hızda bağlantın varsa oyunu Gegorce Now üzerinden aylık abonelik ile oynayabilirsin.

GeForce Now Sistem Gereksinimleri​

WİNDOWS PC​

Windows 7'nin 64 bit sürümü veya daha yenisi gereklidir. Lütfen Windows'un 32 bit sürümlerini desteklemediğimizi unutmayın.

İNTERNET GEREKSİNİMLERİ​

GeForce NOW, 60 fps'de 720p için en az 15Mbps ve 60fps'de 1080p için 25 Mbps gerektirir.
Kablolu bir Ethernet bağlantısı veya 5GHz kablosuz yönlendirici kullanmanız gerekecektir.

PC DONANIM GEREKSİNİMLERİ​

• 2.0GHz veya daha hızlı çift çekirdekli x86-64 CPU
  • 4 GB sistem belleği
  • En azından DirectX 11'i destekleyen GPU
    • NVIDIA GeForce 600 serisi veya daha yenisi

Belki de hayatınızda görebileceğiniz en kötü konu olabilir ama bir ümit soruyorum sizlere arkadaşlar.
Başlıkta da belirtildiğinin eki olarak sistemim şudur:
Intel i3 5015U.
Intel HD Graphics 5500 (dahili)
NVIDIA GeForce 920M (harici)
4 GB RAM.

Evet sistem bu. Bu arada sistem gereksinimlerini de biliyorum oyunun arkadaşlar. Amacım sormak. Açar mı oyunu sizce? Yoksa açmasından da mı şüphelisiniz? Bir ümit açar ama 10 FPS bile almaz mı, alır mı? Teşekkürler.
Hocam pc alev alır boşverin açmayın :D

Oyunu Steam veya Epic üzerinden satın alırsan, yeterli hızda bağlantın varsa oyunu Gegorce Now üzerinden aylık abonelik ile oynayabilirsin.

GeForce Now Sistem Gereksinimleri​

WİNDOWS PC​

Windows 7'nin 64 bit sürümü veya daha yenisi gereklidir. Lütfen Windows'un 32 bit sürümlerini desteklemediğimizi unutmayın.

İNTERNET GEREKSİNİMLERİ​

GeForce NOW, 60 fps'de 720p için en az 15Mbps ve 60fps'de 1080p için 25 Mbps gerektirir.
Kablolu bir Ethernet bağlantısı veya 5GHz kablosuz yönlendirici kullanmanız gerekecektir.

PC DONANIM GEREKSİNİMLERİ​

• 2.0GHz veya daha hızlı çift çekirdekli x86-64 CPU
  • 4 GB sistem belleği
  • En azından DirectX 11'i destekleyen GPU
    • NVIDIA GeForce 600 serisi veya daha yenisi
Dostum hatırlattığın için çok teşekkürler. Çokta fevkalade olmasada internetim Geforce Now için yeterli durumda. Cyberpunk'ı oradan oynayacağım.

Tamam arkadaşlar :) Yüzüme yüzüme vurmayın. Cyberpunk'ı Geforce Now üzerinden oynamayı planlıyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı