Geforce 920M ETS 2'de Sabit 30 FPS Sorunu

DeadFrozen

Kilopat
Yer
İstanbul/Çekmeköy
1 gün önce bu sorun başladı. Normalde ETS 2'de 40-50 FPS civarlarında bir değer alıyordum ama bir anda 30 FPS'e sabitlendi. VSync açık mı diye baktım ama kapalıymış. En son aklıma NVIDIA Denetim Masası geldi, oraya da baktım fakat orada da kapalı. Bu sorun neden dolayı oluyor olabilir? Karanlık yerlere de baksam 30 FPS, efektlerin ve ışıkların çok olduğu yüzeylere de baksam 30 FPS :(

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner yazılımı ile oyun içinde GPU, CPU, Bellek kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşın.
MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
Isınma sorunu varsa Dizüstü bilgisayar belirli bir süre sonra kendini kısıtlayacaktır.

Nvidia GeForce Experience yazılımı bilgisayarınızda yüklüyse kaldırın.
https://forums.geforce.com/default/board/33/geforce-drivers/
Sürücü güncellemelerini forum üzerinden takip edebilirsin.

Eski bir oyun olmasına rağmen Optimizasyon konusunda bazı sorunları olan bir oyun motoru var. Bu oyun motorunda bazı ayarlar aşırı FPS düşürüyor. O ekran kartı giriş seviyesi olduğundan biraz ayar kısmanızı öneririm.

Öncelikle kusura bakmayın biraz geç cevap vermek zorunda kaldım. Dediğiniz gibi sildim GeForce Exp. uygulamasını ve oyuna girip değerlere göz atayım derken bir baktım bu sefer de sabit 20 FPS, ayarları da en düşüğe aldım, yine 20 FPS. Ne oluyor ben de anlamadım. GPU kullanımı %58 belki bundan dolayı da kaynaklanıyor olabilir :-/

Ayrıca belirtmek istiyorum lobide sabit 60 FPS alıyor ve ben bazenleri mecburen ALT + TAB yapmak zorunda kalıyorum ve oyuna gierken bir anda 150 küsür FPS'den 60'a veya 61-62 FPS civarlarına inip sabitleniyor. @26318
eurotrucks2_2018_10_20_19_05_38_708.png eurotrucks2_2018_10_20_19_09_32_883-min.png eurotrucks2_2018_10_20_19_09_37_361-min.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı