safakuyanikk Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 456 18 Nisan 2020 #1 Öncelikle sistemimi belirteyim: Sorun: Win 10 olan işletim sistemimden Win8.1 Pro'ya geçtim ve ekran kartımın Driver'ini yüklüyorum kabul etmiyor. Ekran kartı modeli: 920M GeForce. Oyunlarda o yüzden bu hatayı veriyor:
Öncelikle sistemimi belirteyim: Sorun: Win 10 olan işletim sistemimden Win8.1 Pro'ya geçtim ve ekran kartımın Driver'ini yüklüyorum kabul etmiyor. Ekran kartı modeli: 920M GeForce. Oyunlarda o yüzden bu hatayı veriyor:
Pirvondal Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #2 Bilgisayarın laptopsa laptop Driver'ı indir masaüstüyse masaüstü Driver'ı indir. Bu bahsettiğim çok şey farkediyor. Artı 0 Eksi
Bilgisayarın laptopsa laptop Driver'ı indir masaüstüyse masaüstü Driver'ı indir. Bu bahsettiğim çok şey farkediyor.
KS KS safakuyanikk Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 456 18 Nisan 2020 #3 Pirvondal dedi: Bilgisayarın laptopsa laptop Driver'ı indir masaüstüyse masaüstü Driver'ı indir. Bu bahsettiğim çok şey farkediyor. Genişletmek için tıkla... Link atın hocam rica etsem? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Pirvondal dedi: Bilgisayarın laptopsa laptop Driver'ı indir masaüstüyse masaüstü Driver'ı indir. Bu bahsettiğim çok şey farkediyor. Genişletmek için tıkla... Link atın hocam rica etsem?
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #4 safakuyanikk dedi: Link atın hocam rica etsem Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Artı 0 Eksi
safakuyanikk dedi: Link atın hocam rica etsem Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
KS KS safakuyanikk Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 456 18 Nisan 2020 #5 Maximen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
Maximen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Nisan 2020 #6 safakuyanikk dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum, hatayı tahmin mi etmemizi bekliyorsun? Kahin miyiz biz? Olmayan nedir? Aldığın hatayı söyle. Önce Intel sürücüsünü kuracaksın. Intel iGPU sürücüsü kurmadan NVIDIA sürücüsünü kuramazsın. Artı 0 Eksi
safakuyanikk dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum, hatayı tahmin mi etmemizi bekliyorsun? Kahin miyiz biz? Olmayan nedir? Aldığın hatayı söyle. Önce Intel sürücüsünü kuracaksın. Intel iGPU sürücüsü kurmadan NVIDIA sürücüsünü kuramazsın.
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #7 Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Bunu kur ardından, Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bunu kur ve çözülmesi lazım. Artı 0 Eksi
Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Bunu kur ardından, Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bunu kur ve çözülmesi lazım.