Çözüldü GeForce 920MX CS:GO kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MesutYilmaz

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar bilgisayarımın sistem özellikleri şunlar: GeForce 920MX, 2 GB ekran kartı, 4 GB DDR4 2133MHz RAM.(Kullanılabilir:3.88) İşlemci i3 6006U 1.99 GHz Turbo'yla 2.00GHz sistemim CS:GO kaldırır mı? Kaldırırsa kaç FPS verir cevap verirseniz sevinirim.

Not: Dizüstü kullanıyorum.

Merhabalar bilgisayarımın sistem özellikleri şunlar: GeForce 920MX, 2 GB ekran kartı, 4 GB DDR4 2133MHz RAM.(Kullanılabilir:3.88) İşlemci i3 6006U 1.99 GHz Turbo'yla 2.00GHz sistemim CS:GO kaldırır mı? Kaldırırsa kaç FPS verir cevap verirseniz sevinirim.

Not: Dizüstü kullanıyorum.
Kaldırır yüksek ihtimalle de. Kendiniz deneseniz çok daha sağlıklı olmaz mı? Ufacık oyun zaten hemen iner.

Kaldırır yüksek ihtimalle de. Kendiniz deneseniz çok daha sağlıklı olmaz mı? Ufacık oyun zaten hemen iner.

Ufacık oyun dediğiniz 15GB ve internetimde ortalama sayılır en az az 1 saat e iner, bende konu açarak sizlere sordum. 1 saate indirip PC'im kaldırmayınca silmek istemedim zaman kaybetmiş olurdum burada 5 dakikaya sorarak öğrenmek istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı