GeForce 940MX GTA Online düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Ali Azad

Femtopat
Hepinize merhabalar sistemim Intel Core i5 6200U 12 GB DDR3 RAM NVIDIA GeForce 940MX 2 GB ekran kartı 1TB HDD (laptop) Single Player'de oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ancak Online'ye girdiğimde grafikleri en kötü ayarlara getirmeme rağmen oyun aşırı derecede kasıyor. Sizce problem nedir?

Video Memory'nin sadece 997MB'sini kullanıyorum zaten o tarz şeylerin hepsi kapalı.

Sorunun ekran kartından olduğunu sanmam zaten video Memory'nin 997MB'sini tek kullanıyor.

FPS değerlerin dediğim gibiyse normali o VRAM kullanımının 997 olmasına takılma zaten o kart ancak 1GB veri işleyebiliyor.
Hocam imza kısmımdaki sistemim ile bende sürekli Drop sorunu yaşıyorum ayrıca PS4 Slim ile de ilgili. Genelde online kısımda oluyor bu sıkıntı. Ben şunu fark ettim, genelde her odada 2-3 hileci olduğu için çok fazla para vb dağıtıyorlar bu da çok fazla FPS'e etki ediyor. Ekran kartında GTA V için Low ayarlar için ideal bu arada.

Grand Theft Auto Online’da low yok sadece normal var.

Hocam imza kısmımdaki sistemim ile bende sürekli Drop sorunu yaşıyorum ayrıca PS4 Slim ile de ilgili. Genelde online kısımda oluyor bu sıkıntı. Ben şunu fark ettim, genelde her odada 2-3 hileci olduğu için çok fazla para vb dağıtıyorlar bu da çok fazla FPS'e etki ediyor. Ekran kartında GTA V için Low ayarlar için ideal bu arada.
Server'de tek kaldığımdada kasma devam ediyor hilecilerden dolayı olduğunu sanmam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı