Çözüldü GeForce 940MX sistem CS:GO performansı düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaerd

Hectopat
Merhaba, CS:GO oynarken adamlara yaklaştıktan sonra FPS düşüyor normalde 150 100 FPS arası alıyorum ama bir anda 50 düşüyor FPS kitleyince de 40 50 FPS alıyorum nedeni ne olabilir sistemim: NVIDIA GeForce 940 MX, i5 8250'u, 8 GB RAM. Yani FPS arttırma videolarına baktım bir şey değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU Kullanımı kapalı mı? çoğu oyuncu bu ayarı kapalı tutunca fps artışı olucağını sanıyor.
Ama fps ni arttırır. Bunun dışında bir şey bilmiyorum.

Merhaba, CS:GO oynarken adamlara yaklaştıktan sonra FPS düşüyor normalde 150 100 FPS arası alıyorum ama bir anda 50 düşüyor FPS kitleyince de 40 50 FPS alıyorum nedeni ne olabilir sistemim: NVIDIA GeForce 940 MX, i5 8250'u, 8 GB RAM. Yani FPS arttırma videolarına baktım bir şey değişmedi.

O ekran kartı modelini pek bilmiyorum ancak bende oyunlar kastığında yaptığım bir şeyi söyleyeyim, GeForce Experience'a girip oyunu senkronize ayarlarda oynamanız. İşe yarama ihtimali var.

CS:GO daha çok işlemciye odaklanan bir oyun. Sen dizüstü bilgisayardan oynarken FPS sınırı koymazsan, ısınma değerleri arşa çıkacaktır. Ayrıca o bileşenlere bakarak Dizüstü bilgisayarının soğutma sisteminin oyunlara göre tasarlanmadığını söyleyebilirim. Ekran kartı satın alma rehberini bir kere izlersen, oyunlar için tasarlanan kartlar hangileri fikir sahibi olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sana önerim FPS bağlantıda önerdiğim gibi sabitle. Ayrıca ısı değerlerini kontrol et. Eğer sıkıntı varsa iç bakımı ve termal macun yenilemelerini yaptır.
Üst düzey bir soğutması olmayan Dizüstü bilgisayarlarda, FPS limitini açmanın bir faydası olmadığını hatırlatayım. Oyunlar için tasarlanan bilgisayarlar en kötü 10-13K civarına satılıyor.

Ayrıca o kodların çoğunu Valve devre dışı bıraktı. Yani çoğu bir işe yaramıyor.

CS:GO daha çok işlemciye odaklanan bir oyun. Sen dizüstü bilgisayardan oynarken FPS sınırı koymazsan, ısınma değerleri arşa çıkacaktır. Ayrıca o bileşenlere bakarak dizüstü bilgisayarının soğutma sisteminin oyunlara göre tasarlanmadığını söyleyebilirim. Ekran kartı satın alma rehberini bir kere izlersen, oyunlar için tasarlanan kartlar hangileri fikir sahibi olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sana önerim FPS bağlantıda önerdiğim gibi sabitle. Ayrıca sıcaklık değerlerini kontrol et. Eğer sıkıntı varsa iç bakımı ve termal macun yenilemelerini yaptır.

Zaten düştüğü için sabitliyorum 60'a.
Büyük ihtimalle -D3D9EX yüzünden oluyor. Kodu silin ve yerine: DISABLE_D3D9EX yazın.

Teşekkür ederim drop yok şimdilik devam ederse yeni konu açarım.
Hangi kodlar var? Rica etsem kopyalayıp atar mısınız?

Bu arada çözüldü nasıl yapacağız? Yeniyimde :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı