GeForce 950M laptop Witcher 3 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

MustafaBey05

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Readon 7800XT Ryzen 5 7600 16 gb ram 1TB ssd -(Gtx 950m i7 7500U 12gb ram 250 gb ssd)
Meslek
Öğrenci
RAM
4gb
SSD veya HDD modeli
250 gb ssd
Ekran kartı
geforce 950m ve intel hd 620
İşlemci
i7
GeForce 950M ve Intel HD Graphics 620 4 GB RAM i7 250GB SSD Witcher 3 kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM 8 GB olsa çözünürlük ölçeklendirme, performans modları vs. ayar çekerek akıcı şekilde oynayabilirsiniz. Ben eski Asus X550 laptopta 950M ile oynamıştım.

RAM'den dolayı sıkıntı yaşarsınız dedikleri gibi. Önerilen ve minimum sistem gereksinimleri sisteminizle uyuşmayan oyunları denemeyin bence.

@NNUE @nih @Ares6@paranormaladam @Atamyolundayız @BipolarBirey peki 8 GB'lik bir RAM taksam olur mu yoksa ekran kartı filan sıkıntı çıkarır mı?

RAM'den dolayı sıkıntı yaşarsınız dedikleri gibi. Önerilen ve minimum sistem gereksinimleri sisteminizle uyuşmayan oyunları denemeyin bence.

Doğru diyosun fakat sistemime uygun çok bir oyun kalmadı artık sadece oynanmayacak kadar eski oyunlar ve sevmediğim oyunlar kaldı. Geçenlerde sistemim uygun olmamasına rağmen Fall Guys rahat açılınca şansımı Witcher da deneyim dedim grafiğinde değilim zaten ama MMORPG gibi veya RPG türlerde oyunları seviyorum.

@NNUE @nih @Ares6@paranormaladam @Atamyolundayız @BipolarBirey peki 8 GB'lik bir RAM taksam olur mu yoksa ekran kartı filan sıkıntı çıkarır mı?

Doğru diyosun fakat sistemime uygun çok bir oyun kalmadı artık sadece oynanmayacak kadar eski oyunlar ve sevmediğim oyunlar kaldı. Geçenlerde sistemim uygun olmamasına rağmen Fall Guys rahat açılınca şansımı Witcher da deneyim dedim grafiğinde değilim zaten ama MMORPG gibi veya RPG türlerde oyunları seviyorum.

Hayır çıkmaz. Çok rahat oynarsın. Baktığıma göre 45-50 arası gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı