Geforce 9800 GT sistemde Assetto Corsa açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

fenerbahçe19

Centipat
Daha fazla  
RAM
6
Ekran kartı
Geforce 9800 GT 1GB
Anakart
ESONİC
İşlemci
i5 750
Herkese merhaba, sistemim bu şekilde, biliyorum ekran kartım DX 10.0 destekliyor ama oyunu açıyorum ama yarışa giremiyorum aşırı makas atma isteği var içimde o yüzden istiyorum. Basit bir araba modu kurup direksiyonla gazlayacağım sadece ama açılmıyor DX sürümünden dolayı. Sonsuz otoban olacak trafik olacak bir de araba tek istediğim bu bir de Assetto'yu DX 10'da çalıştırmanın yolları varmış sadece DX 11'e ait özellikleri kapatıp çalıştırılabnilme imkanı olabilir diyorlar, ne olur birisi yardımcı olabilir mi?

Herkese merhaba, sistemim bu şekilde, biliyorum ekran kartım DX 10.0 destekliyor ama oyunu açıyorum ama yarışa giremiyorum aşırı makas atma isteği var içimde o yüzden istiyorum. Basit bir araba modu kurup direksiyonla gazlayacağım sadece ama açılmıyor DX sürümünden dolayı. Sonsuz otoban olacak trafik olacak bir de araba tek istediğim bu bir de Assetto'yu DX 10'da çalıştırmanın yolları varmış sadece DX 11'e ait özellikleri kapatıp çalıştırılabnilme imkanı olabilir diyorlar, ne olur birisi yardımcı olabilir mi?

• İşletim sistemi *: Windows 7 SP1 - 8 - 8.1 - 10.
  • İşlemci: AMD six-Core CPU, Intel Quad Core CPU.
  • Bellek: 6 GB RAM.
  • Ekran kartı: DirectX 11 (e. G. AMD Radeon 290X, NVIDIA GeForce GTX 970)
  • DirectX: Sürüm 11.
  • Ağ: Genişbant internet bağlantısı.
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan.
  • Ses kartı: Integrated.

bunlar Assetto Corsa'nın sistem gereksinimleri

Ekran kartınız oynatacağını zannetmiyorum. Oynatırsa düşük FPS'lerde oynatır.

Ekran kartınız oynatacağını zannetmiyorum. Oynatırsa düşük FPS'lerde oynatır.

Anladım zaten oyuna giriyor ama yarışa girince tekrar ana menüye atıyor peki yazdığım la iligili oyun önerir misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım zaten oyuna giriyor ama yarışa girince tekrar ana menüye atıyor peki yazdığım la iligili oyun önerir misin?

Sistem gereksinimleri karşılıyor ekran kartının 720p düsük ayarlarda oynatma ihtimali var. Hangi islemciyi kullanıyorsun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem gereksinimleri karşılıyor ekran kartının 720p düsük ayarlarda oynatma ihtimali var. Hangi islemciyi kullanıyorsun?

Hocam Intel i5 750 Kullanıyorum ee bir de bu NFS de makas atma değil de drift mekaniği yok mu araba cok kayıyor.

Sistem Gereksinimleri​

• Minimum:
    • İşletim Sistemi *: Windows Vista (Service Pack 2 and all available windows updates) 32-bit
    • İşlemci: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHZ or Althon X2 2.7 GHz)
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 series, with ATI RADEON 3870 or higher performance)
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: DirectX compatible
  • ve minimum dx 10.1 diyor

İşlemcin gayet iyi ekran kartı güçlendirilebilir ana kartını verirsen.
Çocukluğumun oyunudur makas atma gayet iyi makas atarken zorluk yaşamazdım.

Hocam Intel i5 750 Kullanıyorum ee bir de bu NFS de makas atma değil de drift mekaniği yok mu araba cok kayıyor.

sistem gereksinimleri​

• minimum:
    • işletim sistemi *: Windows Vista (service pack 2 and all available Windows updates) 32 Bit.
    • işlemci: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)
    • bellek: 2 GB RAM.
    • ekran kartı: DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (atı Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with atı Radeon 3870 or higher performance)
    • depolama: 20 GB kullanılabilir alan.
    • ses kartı: DirectX compatible.
  • Ve minimum DX 10.1 diyor.

İşlemcin gayet iyi ekran kartı güçlendirilebilir ana kartını verirsen.
Çocukluğumun oyunudur makas atma gayet iyi makas atarken zorluk yaşamazdım.
bende var zaten grafik modlu baya iyi oynatıyor aktif oynuyorum ama makas atılmıyor araba yağ gibi kayıyor ve trafik az mod desteğide fazla değil araba modu vb bi ayarı vb mi var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı