GeForce 9800GT sistemde ekran kartı çalışmıyor

bilinmeyen33

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, cebimdeki 5 kurusla bir bilgisayar toplayayim dedim sorun ustune sorun cikti. Bu sefer her şey tamam demistim fakat bilgisayarim ekran kartimi algilamiyor tum suruculerim yuklu (fakat eski) ve DxDiag icinde gorunuyorken Görev Yöneticisi'nin performans bolumunde gozukmuyor. Eskidir diye bir şey olmaz dedim fakat Minecraft Bedrock oynarken Win+g basdigimda CPU'yu %95 kullanirken GPU ve VRAM'i %0 kullaniyordu ChatGPT'ye sordugumda suruculerin bozuk olabilecegini soyledi ve bana Driver Details | NVIDIA bu Windows 7 32 Bit Win8.1 64 Bit surucuyu onerdi sizce ne yapmam gerek? Bu yuzden ekran kaydi bile yapamiyorum Windows 10 Home 64 Bit kullanıyorum.
NVIDIA GeForce 9800GT kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zamanında o ekran kartını kullanmış biri olarak söylüyorum. O ekran kartı Nvidia'nin tüm teknolojilerinden muaf. Günümüzde ki hiçbir teknolojik özelliği o ekran kartından çalıştıramayabilirsin. Ayrıca o ekran kartının WDDM sürümü düşük olduğu için görev yöneticisinden kullanım yüzdesini ve sıcaklığını izleyemezsin.

Hocam zamanında o ekran kartını kullanmış biri olarak söylüyorum. O ekran kartı NVIDIA'nin tüm teknolojilerinden muaf. Günümüzde ki hiçbir teknolojik özelliği o ekran kartından çalıştıramayabilirsin. Ayrıca o ekran kartının wddm sürümü düşük olduğu için Görev Yöneticisi'nden kullanım yüzdesini ve sıcaklığını izleyemezsin.

Anladim hocam sağ olun bunu bilmiyordum konuyu kapatabilir arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı