Yeni toplanan sistemde ekran kartı çalışmıyor

Lazkolik61

Femtopat
Katılım
15 Kasım 2024
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar,

Dün akşam sistemimin RAM hariç bütün bileşenlerini topladım ve Power butonuna bastım. Her şey düzgün çalışıyor gözüküyordu ama ekran kartı çalışmadı. Neyse, sabah oldu; RAM'lerim geldi, onları da taktım, çalıştırdım, Windows'u yükledim ve sonra ekran kartının Aygıt Yöneticisi'nde olmadığını fark ettim. Fanlarına baktım; RGB LED'inin turuncu yanıp sönmesi haricinde hiçbir hareket göremedim. Tekrar çıkartıp taktım, olmadı. Güç kablolarına baktım, bağlantısında da bir sorun gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sokete tam oturduğundan emin misin? Soketin ucunda kilit gibi bir parça var o kilitleniyor mu?
Dün baya uğraştım bu 5070ti ların modüler kablosundan 3 adt power bağlantı kablosu çıkıyor ve 3 ünede güç vermem gerekiyormuş ama benim PSU dan sadece 2 kablo geliyordu bende bağladım ve sanırım bu sorunu bu yüzden yaşadım. Elektronikçi bir arkadaşım var yarın onunla bir kablo daha ekleyeceğim sanırım çözüm olacak inşallah.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim

İlk olarak sistemi belirtin detaylıca.
Dün baya uğraştım bu 5070ti ların modüler kablosundan 3 adt power bağlantı kablosu çıkıyor ve 3 ünede güç vermem gerekiyormuş ama benim PSU dan sadece 2 kablo geliyordu bende bağladım ve sanırım bu sorunu bu yüzden yaşadım. Elektronikçi bir arkadaşım var yarın onunla bir kablo daha ekleyeceğim sanırım çözüm olacak inşallah

İlgilendiğin için teşekkür ederim eğer çözüm olmazsa burda yazabilir miyim size şimdi başınızı şişirmiyim belki çözeriz
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı