Çözüldü GeForce Experience açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Humbel

Hectopat
Makaleler
1
Uygulamayı açmaya çalışıyorum ancak bu şekilde kalıp sonra hata veriyor. LoL oynarken de Alt Tab attığım zaman oyun kapanıyor, Valorant'ta ekran kartı sürücüsü çöktü hatası veriyor. Bunlarla alakalı mıdır? Nasıl çözebilirim?

1720709260569.png

Çözüm
Hocam sorunu çöze bildinizmi bende aynısını yaşıyorum formatta işe yaramadı.

Masaüstündeki GeForce Experience uygulamasına sağ tıklayıp özelliklere basın,
Uyumluluk kısmına gelip, uyumluluk modu kısmındaki tiki işaretleyip buradan Windows Vista((burası olmaz ise başka bir sistem deneyin)) ardından bu programı yönetici olarak çalıştırı işaretleyip deneyin. Uygulamaya girerken görev çubuğu kısmından değil de masaüstü uygulamasından girmeyi deneyin. Ben bu şekilde çözdüm.

Sorunu çözebildiniz mi?

Uyumluluk kısmına gelip, uyumluluk modu kısmındaki tiki işaretleyip buradan Windows Vista((burası olmaz ise başka bir sistem deneyin)) ardından bu programı yönetici olarak çalıştırı işaretleyip deneyin. Uygulamaya girerken görev çubuğu kısmından değil de masaüstü uygulamasından girmeyi deneyin. Ben bu şekilde çözdüm.

Sorunu çözebildiniz mi?

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Çözüm

Sorunu çözebildiniz mi?
hocam birebir aynı sorunları bende yaşıyordum sayenizde çözebildim. bu ayarı yapınca lol de alt tab yapınca oyundan atma durumu da düzeliyor mu yoksa sadece GeForce Experience a girmeyemi yarıyor.

Hocam birebir aynı sorunları bende yaşıyordum sayenizde çözebildim. Bu ayarı yapınca LoL de Alt Tab yapınca oyundan atma durumu da düzeliyor mu yoksa sadece GeForce Experience'a girmeyemi yarıyor.

Hocam eğer ekran kartı destekliyorsa "MUX switchi" aktif hale getirin. Yani Intel ekran kartını kapalı; NVIDIA ekran kartını kullanan ayarı açın. Böylelikle LoL'de Alt Tab'da oyun kapanma sorunu, Valorant'ta ekran kartı çöktü gibi sorunların hepsi çözülüyor.
MUX switchi kapatırsanız, LoL'de Alt Tab'da kapanmaması için "tam ekran" yerine "çerçevesiz" yaparsanız görünümü sorun çözülüyor. Ben MUX switchi açık kullanıyorum sorun olmaması için.

Hocam eğer ekran kartı destekliyorsa "MUX switchi" aktif hale getirin. Yani Intel ekran kartını kapalı; NVIDIA ekran kartını kullanan ayarı açın. Böylelikle LoL'de Alt Tab'da oyun kapanma sorunu, Valorant'ta ekran kartı çöktü gibi sorunların hepsi çözülüyor.
MUX switchi kapatırsanız, LoL'de Alt Tab'da kapanmaması için "tam ekran" yerine "çerçevesiz" yaparsanız görünümü sorun çözülüyor. Ben MUX switchi açık kullanıyorum sorun olmaması için.
eyvallah kral sorunum çözüldü

Hocam bu sorunun MUX açmadan bir çözümü yok mu? Daha 2 gün önceye kadar hybrid modda sorunsuz şekilde kullanırken böyle bir sorun oluştu. Ekran kartının bozulduğunu düşünüyorum artık yazılımsal mı farklı bir şey mi bilmiyorum.

Hocam bu sorunun MUX açmadan bir çözümü yok mu? Daha 2 gün önceye kadar hybrid modda sorunsuz şekilde kullanırken böyle bir sorun oluştu. Ekran kartının bozulduğunu düşünüyorum artık yazılımsal mı farklı bir şey mi bilmiyorum.

İnanın bende bilmiyorum, eğer çözerseniz nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız?

Aynı sorun bende de var çözebildinizmi acaba?

Maalesef MUX switchli çözümden başka hiçbir çözüm bulamadım.

Sorun bende düzelmiş. Valorant'ta alt F4 attığımda ekran kartı çöktü hatası vermiyor ve GeForce Experience açılıyor.
Kontrol eder misiniz sizde de düzelmiş mi?

(Sanırım güncelleme gelmişti çünkü Gaming Hub'u açtığımda hesabımdan çıkış yapılmış ve ayarlarım sıfırlanmıştı.)

Son düzenleme:
Maalesef MUX switchli çözümden başka hiçbir çözüm bulamadım.

Sorun bende düzelmiş. Valorant'ta alt F4 attığımda ekran kartı çöktü hatası vermiyor ve GeForce Experience açılıyor.
Kontrol eder misiniz sizde de düzelmiş mi?

(Sanırım güncelleme gelmişti çünkü Gaming Hub'u açtığımda hesabımdan çıkış yapılmış ve ayarlarım sıfırlanmıştı.)

Maalesef bende sorun hala devam ediyor Gaming Hub, GeForce Experience sürümünüzü paylaşabilir misiniz?

Maalesef bende sorun hala devam ediyor Gaming Hub, GeForce Experience sürümünüzü paylaşabilir misiniz?

Hocam Windows Update'de HP ınc software isimli bir güncelleme gelmişti. Onu yaptıktan sonra sorun düzelmişti. Bence bununla alakalı bir durum. Update kısmından kontrol ederseniz size de gelmiş olması lazım. Extra hiçbir güncelleme yapmadım. (bu güncellemeden sonra sorunun düzenlediğini fark ettim esasen)

Geri
Yukarı