Lord_Rhothamir Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 GeForce Experience'ı yeni yükledim ancak açtığımda böyle siyah şekilde kalıyor sorun ne anlayamadım.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.840 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Eylül 2024 #2 Sağ altta yazanla ilgisi olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Lord_Rhothamir Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 Hiç bir fikrim yok GeForce experience lisanslı Windows istiyor mu diğer Nvidia yazılımlarında böyle bir şey olmamıştı Artı 0 Eksi
Hiç bir fikrim yok GeForce experience lisanslı Windows istiyor mu diğer Nvidia yazılımlarında böyle bir şey olmamıştı
TurkishEGOO Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3 GPU Intel(R) UHD Graphics Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #4 Lord_Rhothamir dedi: GeForce Experience'ı yeni yükledim ancak açtığımda böyle siyah şekilde kalıyor sorun ne anlayamadım. Eki Görüntüle 2303273 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir sorun ekran kartı ile alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
Lord_Rhothamir dedi: GeForce Experience'ı yeni yükledim ancak açtığımda böyle siyah şekilde kalıyor sorun ne anlayamadım. Eki Görüntüle 2303273 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir sorun ekran kartı ile alakalı olabilir.
KS KS Lord_Rhothamir Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #5 TurkishEGOO dedi: Ekran kartınız nedir sorun ekran kartı ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... RTX4060 mobile Artı 0 Eksi
TurkishEGOO dedi: Ekran kartınız nedir sorun ekran kartı ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... RTX4060 mobile
24KBaby Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #6 Lord_Rhothamir dedi: GeForce Experience'ı yeni yükledim ancak açtığımda böyle siyah şekilde kalıyor sorun ne anlayamadım. Eki Görüntüle 2303273 Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var ekran kartı sürücüleri çöktü hatası verdi. Artı 0 Eksi
Lord_Rhothamir dedi: GeForce Experience'ı yeni yükledim ancak açtığımda böyle siyah şekilde kalıyor sorun ne anlayamadım. Eki Görüntüle 2303273 Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var ekran kartı sürücüleri çöktü hatası verdi.
TurkishEGOO Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3 GPU Intel(R) UHD Graphics Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #7 Lord_Rhothamir dedi: RTX4060 Mobile. Genişletmek için tıkla... Sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
Lord_Rhothamir dedi: RTX4060 Mobile. Genişletmek için tıkla... Sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.
KS KS Lord_Rhothamir Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #8 TurkishEGOO dedi: Sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel hocam zaten GeForce Experience'ın ömrü azalmış direkt NVIDIA App e geçtım sıkıntı yok şu an. Artı 0 Eksi
TurkishEGOO dedi: Sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel hocam zaten GeForce Experience'ın ömrü azalmış direkt NVIDIA App e geçtım sıkıntı yok şu an.