GeForce Experience Açılmıyor

GreJuva

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2014
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Nvidia GT 520M model ekran kartlı bilgisayara sahibim.Şöyle bir sorunum var.GeForce Experience 2 veya 3 aydır çalışmıyor.Programı açıyorum pencere geliyor, GeForce Experience yanıt vermiyor diyor ve kapanıyor sürekli böyle.Programı silip,son sürümü (2.1) tekrar yükledim fakat yine olmadı.Yönetici olarak çalıştırdım öylede açılmadı.Virüs programını ve güvenlik duvarını kapatıp denedim o da olmadı maalesef. Kafayı yemek üzereyim :mad:

Shadow Play'de setupta kurulmuyor. @Recep Baltaş dostumun dediği yöntemi denedim hedef kısmına ''-shadowplay'' yazıp açtım ama yine olmadı çünkü GeForce Experience açılmıyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
glD80Z.jpg
 
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de mevcut idi. Çözümüm şöyle oldu: Antivirüs programımı tamamen kaldırdım. Restart sonrası geforce experience'sı tekrar kurdum. (Driver'ı da tamamen kaldırmıştım çünkü) Ve sorunum çözüldü.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı