denster Hectopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 828 Çözümler 4 19 Haziran 2021 #1 LoL'de Lulu, Lissandra, Orianna gibi şampiyonları oynarken alt tuşu self Cast'te olduğu için alt+r yapıyorum ve bir tane FPS gösterme menüsü açılıyor. Açıldığı zaman anlık 2-3 saniye drop giriyor. Çok fazla etkiliyor beni. Bunu nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
LoL'de Lulu, Lissandra, Orianna gibi şampiyonları oynarken alt tuşu self Cast'te olduğu için alt+r yapıyorum ve bir tane FPS gösterme menüsü açılıyor. Açıldığı zaman anlık 2-3 saniye drop giriyor. Çok fazla etkiliyor beni. Bunu nasıl kapatabilirim?
Çözüm sweiss 19 Haziran 2021 ALT+Z basıp ayarlar kısmına gel. Klavye kısayollarını aç. Aşağıda performans adı altında ALT+R kısmını görürsün. Tıklayıp backspace bas.
ALT+Z basıp ayarlar kısmına gel. Klavye kısayollarını aç. Aşağıda performans adı altında ALT+R kısmını görürsün. Tıklayıp backspace bas.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 19 Haziran 2021 #2 ALT+Z basıp ayarlar kısmına gel. Klavye kısayollarını aç. Aşağıda performans adı altında ALT+R kısmını görürsün. Tıklayıp backspace bas. Artı 4 Eksi Çözüm
ALT+Z basıp ayarlar kısmına gel. Klavye kısayollarını aç. Aşağıda performans adı altında ALT+R kısmını görürsün. Tıklayıp backspace bas.
motosoul35 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 sweiss dedi: ALT+Z basıp ayarlar kısmına gel. Klavye kısayollarını aç. Aşağıda performans adı altında ALT+R kısmını görürsün. Tıklayıp backspace bas. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sonunda sorun çözüldü Artı 0 Eksi
sweiss dedi: ALT+Z basıp ayarlar kısmına gel. Klavye kısayollarını aç. Aşağıda performans adı altında ALT+R kısmını görürsün. Tıklayıp backspace bas. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sonunda sorun çözüldü